(EXTRA) ONDERSTEUNEND ENERGETISCH JOURNAAL NIEUWE MAAN IN SCHORPIOEN 15-11-2020

De nieuwe maan van 15-11-2020 15 November 2020

DIEP, DIEPER, DIEPST

Deze waanzinnig diepe, emotionele energie nodigt ons uit om onszelf eens vanuit de andere kant te bekijken. Namelijk; vanuit ons binnenste.
Wat wil ons Ego? En welke schaduwstukken dienen zich aan?

2 STELLIUMS, 2 x 3 PLANETEN IN HETZELFDE TEKEN
Momenteel hebben we energetisch te maken met 2 stelliums. Dat wil zeggen, 2 x 3 (of meer) planeten in hetzelfde teken in de bekende planeten. Iemand die vandaag geboren zou zijn zou zowel een Schorpioen als een Steenbok stellium hebben. Dat houdt in dat er veel invloed is van beide sterrenbeelden.

En zo geldt het ook voor deze energie. De supermaan vergroot de capaciteiten van de Schorpioen. Zowel de Zon als de Maan en Mercurius bevinden zich in Schorpioen.
En Jupiter, Saturnus en Pluto bevinden zich in Steenbok.

HEFTIG!! EMOTIONELE ROLLERCOASTER
Het gaat er heftig aan toe in de atmosfeer en ook in onze hoofden. Het ego laat ons van alles zien, ervaren en voelen en zelfbeheersing is lastig op dit moment. Het ego is schreeuwerig en wil zich laten horen. Wil gezien en gehoord worden.

Er is koppigheid en veel miscommunicatie, mede door de overschreeuwende behoeftige ego’s.

MISCOMMUNICATIE
De Schorpioen is niet echt een ster in communiceren. Een maan weerspiegeld altijd de schaduwkanten van een sterrenbeeld en die brengt dit collectief naar buiten, dus voor iedereen voelbaar.

Het lijkt of we op dit moment vastbesloten zijn om elkaar verkeerd te begrijpen.
Het ene ego wil dit, het andere dat en alle behoeftes verschillen van elkaar en zo wordt het 1 grote soep, 1 grote brij waarin niemand elkaar echt lijkt te begrijpen.

GA, NAAR BINNEN! – DIEPE EMOTIONELE PURGE
Er is ook even geen ruimte om elkaar te begrijpen.
Het is namelijk helemaal niet de bedoeling om elkaar op dit moment te begrijpen. Het werk dat gedaan moet worden zit namelijk aan de binnenkant. Het zit in jou.
Jij mag werken met de triggers die je nu aan krijgt gediend. Jij mag gaan werken met de schaduwstukken en de diepe zielspijnen en traumastukken die zich aandienen.

Er vindt een hele diepe emotionele Purge plaats die aanvoelt als een donkere nacht van de ziel. Hij gaat alleen wat sneller voorbij maar hierbij kan een hoop loskomen.
Je kan je bijvoorbeeld al een week lang heel misselijk voelen met het gevoel dat je moet overgeven, slecht eten, weinig trek, slaapproblemen en hele heftige dromen die je in de war maken.

DIEPE ZIELSPIJNEN DIENEN ZICH AAN
Via onze dromen maar ook via flashbacks kunnen we te maken krijgen met stukken uit het verleden. Het kan dat je nu heel anders tegen bepaalde zaken aankijkt maar het kan ook dat er een diepe boosheid naar boven komt om zaken van vroeger, die jou zijn aangedaan of die je jezelf hebt aangedaan. Maar dit kan zich ook uiten in verdriet, diepe emoties. Veel huilen. Depressie achtige gevoelens, somberheid.

Al deze gevoelens dienen zich niet voor niets aan. We krijgen nu de tijd om het te transformeren. Om het aan het licht te geven. Om ons te “ont”-doen van deze pijn, deze opgeslagen ballast.

Kindpijnen dienen zich aan. Innerlijke kindstukken. Het innerlijke meisje of jongetje wil worden gezien, gehoord en gevoeld en het kan er schreeuwerig of chaotisch aantoe gaan.

LOSLATEN
Deze maan gaat over loslaten. En ook het grote loslaten.
Je mag iets loslaten wat al een hele lange tijd een grote invloed op jou heeft. Iets wat jou al een hele lange tijd tegenhoudt om niet jouw mooiste leven te leiden of niet de avonturen na te jagen die je zo graag na wilt jagen.
Er is iets dat er voor zorgt dat jij jouw vleugels niet uit kan slaan en dat mag getransformeerd worden. Laat maar los… laat los en zie wat er gebeurd…

TWEELINGZIELEN – SOULMATES – ZIELSLIEFDE

Het gaat er momenteel heel heftig aan toe tussen zielsgeliefden en twins.
Er is veel miscommunicatie en er zijn behoeftige ego’s of juist hele onverschillige ego’s die weer vluchten in bullshit gedrag omdat het weer eens te dichtbij kwam.

Mercurius Retrograde in Schorpioen heeft voor een bepaalde impulsiviteit gezorgd waardoor vele Zielsgeliefden weer in contact waren gekomen maar ook op een heel diep zielsniveau kwamen. Nu Mercurius Retrograde voorbij is lijkt de lucht te zijn bekoeld. Alsof de magische energie even weg is. Even ver te zoeken is.

Nu staat alles vol in het licht. Wat mag er allemaal gezien worden? Wat dient zich allemaal aan? Welke spiegels krijgen we te zien? En in welke spiegel durven we zelf niet te kijken? Welke spiegel tonen we aan de ander?
Welke schaduwstukken? Welke behoeftes? Wat is het wat je wilt?

De ene zielshelft wil dolgraag verbinden en de andere zielshelft, vaak degene die de mannelijke energie draagt wil vluchten. In werk, in onzin, in verslaving, in oude vertrouwde patronen. Een karmische relatie. De feestdagen komen er ook weer aan. Dus vluchten in verplichtingen is de makkelijke weg. En zo word er weer gekozen voor oude vertrouwde cirkeltjes en patronen.

MAAR!… De Divine Feminine pikt het niet meer. Zij heeft dit cirkeltje al te vaak bewandeld en deze patronen al te vaak gezien. Dus er worden nu grenzen gesteld. Haar eigenliefde/zelfliefd is gestegen.
Je zou denken; “de liefde tussen Twins/Zielsgeliefden is toch onvoorwaardelijk?”. Dat is waar. Maar het is niet vanzelfsprekend. En er moet begrenst worden. De vluchtende zielshelft is immers grenzeloos, gaat spartelen en zorgt er steeds voor dat je uit verbinding raakt of de verbinding niet aan kan.

Wat de ander doet heeft ook invloed op jou en juist in deze energie kan je veel van elkaar voelen. Je kan je misselijk voelen omdat je weet en voelt dat jouw Twin zich met rare zaakjes bezighoudt (overvreten, alcohol, drugs, maar het kan ook zijn dat hij/zij zich momenteel erg druk maakt). Telepathisch is er van alles van elkaar te voelen en moeilijk te onderscheiden wat van wie is.

Er wordt veel ruzie gemaakt momenteel. Er lijkt even geen ruimte voor verbinding.
We mogen de diepte, de verbinding even met onsZelf gaan opzoeken. Daarin zit momenteel de sleutel tot transformatie. Vertrouw even op de onzekerheid en het “niet-weten” (waar je aan toe bent).

Ook al word er veel lelijks tegen elkaar gezegd, onthou asjebliefd dat dit niet het einde hoeft te betekenen. Het kan ook juist staan voor een nieuw begin. Een andere manier van met elkaar omgaan. Het oude houdt op te bestaan.

En buiten dat hebben we allemaal onze schaduwstukken te verwerken dus er naderhand over praten zou heel zinnig/helpend kunnen zijn.

~~~~
NARCISTISCHE ENERGIE KOMT ALS PUS NAAR DE OPPERVLAKTE

Narcisten en toxic personen gaan heel erg slecht op deze energie en richten zich naar buiten toe. Echter op dit moment ligt overal een vergrootglas op en staat alles vol in het licht dus alles wordt gezien en geregistreerd en zo kan het zijn dat een bepaald iemand niet meer met zijn gedrag wegkomt. De maskers vallen voor goed af. De puist mag uitgeknepen worden en verwijderd. Het spel is uit. De wonden mogen genezen.

Narcisten zijn ook maar personen die in hun kindstukken/kindpijnen blijven hangen. Die zich heel erg hechten aan hun schaduwstukken en trauma’s.
Zij weigeren in de spiegel te kijken maar krijgen toch momenteel heel erg de controntatie met het Zelf. Er zal veel ruzie zijn. Veel frustratie en er kunnen ook dingen sneuvelen, bewust kapot gemaakt, bewust wraak willen nemen. Bewust ellende creëren. Om vooral maar niet te hoeven voelen, te hoeven groeien en mee te bewegen.

WAT ER WÈL IS VS WAT ER NÌET IS – BANDEN INTENSIVEREN
Onze schaduwstukken, triggers en ruzies geven ons heel erg de spiegel van tekort en afwijzing. Waardoor we enorm kijken naar wat er allemaal niet is en fout is.

Maar tegelijkertijd is er door enorme dualiteit ook een enorme dankbaarheid voor alles wat er wèl is. Wie wèl okay is, op wie je wèl kunt bouwen en vertrouwen. Dat wat wèl goed is en goed gaat.

Waardoor bepaalde banden zich op dit moment zich op dit moment intensiveren.
Maar tegelijkertijd zijn er ook banden die zich uitfilteren, waarin de toxische spiegel/projectie te vaak naar boven is gekomen en waar geen diepgang meer te vinden is.

Koester de mensen waar je van op aan kunt. En zie de personen in jouw leven niet als vanzelfsprekend. Laat wat meer jouw waardering blijken voor wat IS en wat je hebt en focus je niet op dat wat je niet wilt en hebt.

FULL SPEED KARMA – MANIFESTATIES. OOGST WAT JE GEZAAID HEBT
Karma gaat momenteel razendsnel. Er is niets wat slecht is dat ongezien voorbij is gegaan. Je komt niet meer weg met slappe leugens en aftreksels. Met bullshit verhalen en herhalende cirkeltjes en comfortzone gedrag.

Je komt alleen maar weg met de verantwoording nemen voor jouw “fouten”. Verantwoording nemen voor de energie die jij in de wereld neer hebt gezet.
Volle verantwoording nemen voor het leven dat jij hebt gekozen.
Als je denkt te kunnen vluchten of weg te komen met iets dan zal karma genadeloos zijn.

De resultaten hiervan gaan we volop zien de komende anderhalf a 2 maanden zowel om ons heen als in de maatschappij.

En daarbij ook waanzinnig manifestaties voor degenen die puur leven, die leven met zuivere intensies, vanuit hun hart, die mensen helpen. Die mensen verder brengen en helpen groeien. Zij worden momenteel rijkelijk beloond en de rijkdom en overvloed lijkt wel oneindig. Het Universum heeft zoveel overvloed voor de mensen die dankbaar zijn en graag delen.

Het is tijd om te ontvangen.

En er is altijd een moment om het tij te keren. Als je niet blij bent met de resultaten die je nu in het leven ziet. Niets is permanent. Alles is constant in beweging en te veranderen. Je hoeft alleen maar een andere weg te kiezen, die beter bij jou past of zuiverder is.

Ik wil jullie een hele mooie nieuwe maan wensen.
Leg de kristallen en het “maanwater” maar vast klaar om op te laden. Deze intense maan vraagt om een mooi (loslaat-)ritueel en om intens tot jou genomen te worden.

Laat alles maar toe. Laat alle gevoelens er maar zijn. Marineer lekker in wat zich allemaal aan jou wil aandienen. Schrijf het lekker van je af. Huil, zing, dans. Doe wat je voelt dat je moet doen. No holding back.

En vergeet niet, er is heel veel liefde voor jou <3 Het Universum heeft oneindig veel liefde voor jou.

Als je je herkend in dit journaal, laat dan een reactie achter.

Namasté,
Kimberley Kooijman

Berichten gemaakt 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

(EXTRA) ONDERSTEUNEND ENERGETI…

door Kimberley tijd om te lezen: 7 min
0