ONDERSTEUNEND ENERGETISCH KOSMISCH ASCENSIE JOURNAAL RICHTING DE 11-1-2021 (1111) POORT

03 Januari – 11 Januari 2021

We zijn het jaar 2021 in gegaan. Dit jaar staat voor zeer grote veranderingen op alle gebieden.

In dit journaal leg ik uitgebreid uit wat er allemaal staat te gebeuren, binnen een redelijk korte tijd vanaf nu. Fasten your seatbelts! Are you ready?

ONRUST IN DE ENERGIE
Op dit moment is er nog onrust. Oude templates zullen wegvallen maar dienen zich nog aan. Allerhande situaties, mensen, shit uit het verleden.Allemaal reminders voor jou, tests, of je het echt hebt begrepen.

Laat je je nog meeslepen door deze oude energie en lagere frequentie? Of ontstijg je het en sta je er boven?Er kunnen zich gekke situaties voordoen die jou triggeren op oude stukken.Je kan lastig gevallen worden door mensen of rare situaties. En het kan je doen wankelen.

TRIGGERS / TESTS – NEGATIEVE ENERGIEËN WILLEN JE AAN HET WANKELEN MAKEN
Velen van ons hebben nu te maken met allerlei triggers en tests, op alle gebieden.Ook zijn er energetische aanvallen waardoor je aan jezelf kunt gaan twijfelen.Je kunt last hebben van immense hoofdpijn. Nare dromen. Slechte nachtrust, lichamelijke pijnen.

Als je je hier bewust van bent kun je er makkelijker mee omgaan en kun je het zien als een boodschapper aan jouw hogere zelf. Observeer wat er gebeurt en laat het langzaamaan wegebben. Je hoeft nergens op in te gaan. Tegenin te gaan. Probeer jouw frequentie hoog te houden en boven bepaalde situaties te staan.

RELATIES – OUDE (3D) TEMPLATES VERVALLEN – GROTE SHOCK MBT LANGE RELATIES
We zijn The Age of Aquarius in gegaan, het waterman tijdperk en dit heeft grote gevolgen voor de manier waarop we tegen dingen aankijken.Zo keken we eerder naar relaties vanuit “hebben” vanuit “bezitten” en zijn we vanaf 21-12-2020 gegaan richting het werkelijke verbinden. Verbinden vanuit het hart.
Alles wat onder valse voorwendselen is ontstaan zal vervallen. Dit geldt vooral voor mensen die in een hogere staat van Zijn verkeren, in een hoger bewustzijn. Die niet langer in 3D vertoeven.

Binnen nu en de komende maanden zullen er veel relaties komen weg te vallen die al over de houdbaarheidsdatum waren. Karmische relaties. Maar ook soulmate relaties waarbij de rek er uit was. Waar er een broer-zus relatie was. Waar er geen intimiteit meer is.Omdat het Aquarius Tijdperk staat voor verbinden, staat voor intimiteit. Staat voor “gezien willen worden voor wie we werkelijk zijn”. Kunnen deze relaties niet langer stand houden. Ons verlangen, onze Ziel is zoveel sterker dan vast te houden aan een “relatie”.Dit zal een shockwave veroorzaken voor mensen die dit niet zagen aankomen. Maar het is nodig, gezien we met zijn alleen richting het kristallijne bewegen en velen die nu voor zichzelf kiezen een hogere missie hebben in dit leven, die ze MOETEN VOLGEN.

Als jij je aangesproken voelt door deze boodschap, Please, kies voor jeZelf ❤Laat alles los wat je denkt dat je tegen houdt. Geld, contracten, hebzucht, materialisme. Het dient niet meer. Het heeft niets met liefde te maken. Het is beperkend. Het is ondermijnend naar jeZelf toe. Het is een blok aan jouw been waardoor je niet kunt VLIEGEN.Fly free, beautiful Soul!

KRISTALLIJNE DOWNLOADS – ACTIVATIONS
Het is een frenzy momenteel aan downloads, inzichten en activaties. Het houdt niet op.Je kan op sommige dagen het gevoel hebben dat je letterlijk wordt overladen met informatie en het allemaal niet aan kan.Je hoofd suist, je oren piepen (hoge toon in het oor), je 3e oog geeft schuring. Je kan last hebben van hoofdpijn. Slecht slapen of in de nacht wakker worden met mega veel inzichten.Hoe dit allemaal te verwerken?

Sommige dingen moeten opgeschreven worden, omdat je het ook snel weer kunt vergeten.Inzichten mbt werk, jouw Zielsmissie dienen serieus genomen te worden.

Heb je bv het idee dat je moet stoppen met jouw saaie, hersenloze, futloze baan, volg deze roep. Jouw hogere zelf geeft je nu zeer veel boodschappen door.Er mogen nu knopen doorgehakt worden. Of stappen gezet worden richting een compleet ander leven, een leven dat veel meer vervulling geeft.

Begeleid jezelf door deze energieën heen door veel te drinken. Het kan dat je weinig trek hebt in eten of dat je je misselijk voelt. Zorg dat je voedzaam eet en volg gewoon de flow die jouw lichaam jou aangeeft.

DE ENERGIE TUSSEN ~ TWEELINGZIELEN – ZIELSVERWANTEN EN ZIELSGELIEFDEN ~
Het is een roerige tijd geweest. En ook in deze verbindingen speelt het oude een rol of probeert het oude nog aan te klampen.
De feestdagen zorgden voor ruis. De lager bewuste Zielshelft liet zich weer erg leiden door het 3D gebeuren.

Er kan zich behoorlijk wat hebben afgespeeld tussen jullie, de laatste tijd. Er zijn grote uitdagingen geweest tussen jullie en er kan een hoop strijd zijn geweest en/of boosheid, verdriet en frustratie.

MAAR!Het nieuwe jaar is ingegaan en zorgt voor een grote verandering in de energie.

Voor sommige Tweelingzielen of Zielsverwanten stopt de verbinding of is de verbinding al gestopt. Het kan dat deze verbindingen zijn ontstaan op oude energie. lagere verbindingen, 3D templates en deze zijn komen te vervallen.
Er is een te groot verschil daar de bewuste Zielshelft in een mega transformatie proces is gekomen en de lagere zielshelft vaak juist in angst of in materialisme is geschoten.Hij/zij kan nog proberen aan te haken. Wellicht zonder succes.

Voor sommige Tweelingzielen zijn de 21-12 en de 22-12 poorten zeer belangrijk geweest. De activaties die toen plaatsvonden worden nu voortgezet.
Deze Tweelingzielen voelen sinds een aantal dagen een enorme zuigkracht/magnetische aantrekkingskracht naar elkaar toe. Ze denken bijna non stop aan elkaar. Vanuit het nieuwe tijdperk, het waterman tijdperk gaat de manier van omgaan met elkaar compleet veranderen.
Zoals ik al eerder schreef, alles wat eerder is gedaan, gebeurd, gezegd, dient te worden “vergeten”.
Want dat vond plaats met een ander bewustZijn.
De energie is totaal vernieuwd en we worden re-aligned, dus uitgelijnd op elkaars pad, in elkaars frequentie en naar een veel hogere liefdesenergie getild.

Er zijn energetische aanvallen en er zijn entiteiten die er alles aan doen om deze hogere liefde tegen te houden of te stoppen. Vooral als jullie missie hoger is samen of als 1 van de 2 een Lichtwerker is die op hoog niveau werkt.
Er kunnen soms dingen gezegd worden die niet van de persoon zelf komen maar via de entiteit die hem/haar in zijn greep houdt.
Dit is de reden dat velen vasthouden aan een Twin die bijvoorbeeld verslaafd is, omdat wij de Ziel voelen en zien dat deze persoon constant weer naar ons toe wordt getrokken ondanks dat wat hij/zij zegt.
Woorden en daden matchen niet met elkaar en andersom.Dit alles dient geheeld te worden. We moeten ons losmaken van negatieve troep, entiteiten. En onszelf helen. Deze energieën ook niet meer toestaan voor onszelf.

Voor Tweelingzielen en Zielsgeliefdes is de 11-1-2021 poort heel belangrijk. Deze poort draagt 1111 in zich, een Tweelingzielen Engelengetal en tot deze datum zal er veel contact plaatsvinden tussen Tweelingzielen. Het zij via dromen, het zij telepathisch, het kan in het echt. Het contact vernieuwd en zal totaal anders gaan aanvoelen dan daarvoor.
Probeer je niet te laten leiden door jouw lagere bewustzijn, door angst, door wantrouwen maar geef je over aan deze liefdesenergie.

Vanuit 3D zie je alleen maar problemen. Vanuit 5D zie je alleen maar mogelijkheden en oplossingen. Vanuit 5D wil de liefde gewoon Zijn en ervaren worden. De liefde moet gevierd worden. Onze levens moeten gevierd worden!

De komende tijd wordt de Masculine energy geactiveerd door de Divine Godesses, de Godinnen die al veelal verder zijn in dit proces.Dit wordt geactiveerd door samen te zijn, door onvoorwaardelijke liefde naar elkaar toe. Niet door voorwaarden, niet door klampen, niet door hechten maar door vrijheid en door flow.
Alleen door complete onthechtheid is de ander in staat om te groeien.Maar uiteraard wel in complete verbinding.

De Masculine (degene die de mannelijke energie draagt in de verbinding) komt open te staan voor downloads, via het vrouwelijke.Deze downloads vinden plaats via samensmelting. Via samenzijn in verbinding. Dus via seks, zoenen, knuffelen, energetische overdracht.Hierbij kan Kundalini energie vrijkomen. Hierbij kunnen visuals worden waargenomen. Hierbij kan er licht worden waargenomen. En hiermee kunnen ook oude templates worden weggenomen, verwijderd of verwoest/gedeactiveerd.

Blue-Ray Tweelingzielen kunnen niet anders dan samenkomen, de komende tijd.Samensmelten gaat automatisch. Er is geen houden aan. Alle grenzen vervagen.Alle blokkades komen te vervallen. Er vindt Union plaats.

NIEUWE ZIELSCONNECTIES ONTSTAAN
Doordat er veel relaties weg gaan vallen vanuit de oude templates en ook bepaalde zielsconnecties stoppen met bestaan wordt de weg vrij gemaakt voor nieuwe Zielsconnecties. Tweelingzielen zullen elkaar massaal gaan vinden dit jaar. En elkaar met gemak herkennen.Gelijkgestemden zoeken elkaar op. Voor sommigen begint het spirituele ontwakingsproces dan pas echt met een grote transformatie tot gevolg.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VASTHOUDEN AAN HET OUDE = ZIEKMAKEND
Veel mensen weten het niet of zijn zich er niet bewust van maar als je vasthoudt aan iets dat je niet dient of dat niet past bij jouw Ziel of jouw missie dan kun je letterlijk en figuurlijk ziek worden. Er manifesteert zich ziekte in jouw systeem. Er doen zich allerlei ongemakken voor. Vaak begint het met iets onschuldigs maar het kan ook iets heftigers zijn.Hiervoor gaan we vaak naar een arts. Laten we ons behandelen, soms opereren of slikken we jarenlang medicatie.

Maar de oorzaak, de werkelijke reden dat deze ziekte zich is gaan manifesteren blijft bestaan. En ziekte blijft zich manifesteren in ons systeem.Vaak zitten mensen in een ziekmakende relatie. Of hebben een ziekmakende baan. Of ziekmakende familie.In het nieuwe tijdperk zullen we meer gaan voelen en ervaren wat wel en niet bij ons past. We zullen ons gaan realiseren dat we vasthouden aan iets dat totaal niet logisch is.

Is het omwille van “de kinderen?”. De kinderen willen graag een gezonde en gelukkige papa en mama. Is het dat je vasthoudt vanwege jouw eigen trauma’s? Dit zijn boodschappers die jou vasthouden in een greep maar jou niet dienen.Het is tijd om los te gaan laten en jezelf te bevrijden.

LICHTWERKERS STAAN KLAAR OM ELKAAR EN ANDEREN TE HELPEN
Er wordt nu een hele grote “jump” voorwaards gemaakt. Deze shift is immens groot en het kan zijn dat we elkaar nodig hebben om verder te komen. Om ècht geactiveerd te worden. Om negatieve energieën/entiteiten te verwijderen, om diepe trauma’s op te ruimen, of gewoon om een liefdevol zetje te krijgen in de juiste richting.

Hartactivaties vinden plaats, wat gepaard gaat met een hoop verdriet en emoties die eruit mogen komen.Ook bij onbewuste mensen vinden er hartactivaties en keelchakra-activaties plaats.

LICHTTEAMS staan klaar om je verder te helpen. Helingen gaan gewoon door! WIj gaan gewoon door!

3D PROBEERT TE VERENIGEN
De laatste spartelingen van 3D vinden plaats. Dus wat uit elkaar valt aan de ene kant probeert aan de andere kant te verenigen met andere, lager bewusten. Vaak niet met succes omdat ze allemaal onzuivere intenties hebben. Dus dit is tijdelijk. Maar zulke mensen kunnen wel proberen zich tegen jou te keren. Probeer te onthouden: als meerdere mensen zich tegen jou (1 persoon) keren dan staan ze zwak.

DUBBELE GETALLEN FRENZY
Velen van ons krijgen nu super veel dubbele getallen te zien of worden op bepaalde tijden wakker.Dit is geen toeval. Het Universum geeft ons allerlei hints om te laten zien dat we ons op het juiste pad begeven.Middels liedjes, middels cijfers, middels veren, middels insecten of vogels en ook middels bijzonder gevormde wolken of luchtpartijen.See the signs!

GROTE VERANDERINGEN IN DE MAATSCHAPPIJ
Tussen nu en 16 Januari gaan er grote veranderingen plaatsvinden op het gebied van deze hele Covid situatie.Er gaan openbaringen plaatsvinden en er zal een shockwave ontstaan.
Alles wat er staat te gebeuren is noodzakelijk omdat de huidige manier van leven, van omgang met elkaar van werken van geld, niet meer werken.

Doordat er meerdere tijdlijnen door elkaar lopen kan er verwarring zijn. Ook richting waar we naartoe gaan.
Maar probeer asjebliefd hoop te houden.We zijn met velen. We werken keihard achter de schermen en onze teams staan klaar om alles over te nemen, zodra het moment juist is. Zodra er bepaalde informatie naar buiten is gekomen. Dan zal de val van de huidige Elite, de heersende macht gaan ontstaan.

Verwacht rond 21-01-2021 dat er een groot omslagpunt gaat komen.

VERENIG MET GELIJKGESTEMDEN – RICHTING DE NIEUWE WERELD
Als je je eenzaam voelt, onbegrepen, een buitenstaander, een complotgekkie, etc etc.Verenig je aub met mensen die `wèl jouw taal spreken. Sluit je aan bij groepen op facebook die je aanspreken. Ga naar demonstraties of dagen waar we met zijn allen verbinden. Je bent niet alleen. We zijn al 1. Met zijn allen vormen we 1 grote drijvende kracht richting de nieuwe wereld.

We zijn bezig met veranderingen aan te brengen. Nieuwe manieren en nieuwe systemen op te zetten en ook meer met elkaar samen te werken.Zet jouw verlegenheid aan de kant. Zet al jouw “JA MAREN” en excuses bij het grofvuil en JOIN deze mooie movement van mensen die wèl jouw taal spreken.

Volg jouw ziel. Volg jouw missie. Volg jouw hart. Open jouw hart.

Steeds meer mooie groepen ontvouwen zich.
Steeds meer initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond.
Steeds meer creativiteit wordt de wereld in geschoten als vuurwerk.
Steeds meer liefde is dat wat we mogen voelen en ervaren.

Er is zoveel liefde voor jou! Voor ons! Er is zoveel overvloed, meer dan we ons kunnen voorstellen.

STAP IN!
Stap in deze mooie 5D trein, deze movement waarbij je jouw hart mag gaan volgen.Laat alles achter je wat je tegenhoudt.Dit zijn niet alleen maar onnozele voornemens.

Nee, dit gaat jouw leven veranderen.Er is heling voor iedereen. Er is liefde voor iedereen.Je bent niet alleen, we are all one.


Namasté, lieve mooie mensen. Ik wens jullie een fantastisch 2021!

Kimberley Kooijman 🕉

Berichten gemaakt 71

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH KOSM…

door Kimberley tijd om te lezen: 9 min
0