ONDERSTEUNEND KOSMISCH / ENERGETISCH JOURNAAL RICHTING DE NIEUWE MAAN IN MAAGD 22-08 TOT 30-08-2019

Na een paar rustigere dagen zit er weer meer onrust en verandering in de lucht. Slecht slapen, veel malen en hoofdpijn, wat is er allemaal aan de hand?

Symptomen: Wazig zien/ loenzen, onrustig, gefrustreerd/geïrriteerd, lichtgeraakt, ene moment vol energie en het andere moment uitgeput/moe, emotioneel, hang naar het verleden (oude), gezien willen worden, ego gedrag, botsingen, huilbuien, behoefte aan afzondering, klaar met dingen zijn, opruimwoede, trek in suiker/chocolade, zwaarmoedigheid, moeite met slapen, vroeger wakker dan normaal, hoofdpijn, hartkloppingen, misselijkheid, koortig, trillerig, lichamelijke klachten, reumatische klachten, oude pijntjes steken de kop op.

DUALITEIT
Je kunt veel dualiteit ervaren. Velen maken een shift in bewustzijn en dit kun je bij jezelf ook ervaren. Jouw ego zal vele malen spreken/van zich laten horen en je zal merken dat je de keuze hebt of je reageert via jouw ziel of via jouw ego.
Je kan merken dat je anders reageert dan voorheen, dat je meer geduld hebt. Maar de ander kan dat niet hebben en zo kunnen er vreemde situaties ontstaan. Of mensen zijn dit totaal niet van jou gewend.

Ook kun je boosheid ervaren en het andere moment weer vol liefde zijn. Er zijn momenteel zoveel aardse/wereldse zaken gaande.Er wordt ongelooflijk grensoverschrijdend met de aarde en haar inwoners (ons) omgegaan. Dit kan zo niet langer.
En tegelijkertijd voel je dat de nieuwe wereld er aan komt. Dat de oude manier geen stand kan houden.
En daarbij komt ook nog dat veel mensen je zullen triggeren. Je zult stevig in jouw schoenen moeten staan.

ENORME DOWNLOADS EN VERANDERINGEN
Vanwege de enorme hoge energie (schumann resonantie) en ook nog steeds het openen van het leeuwenportaal krijgen we gigantische bewustzijnsdownloads binnen.
Sommigen van ons kunnen merken dat ze slimmer worden, verfijnder. Verandering van muziekkeuze, verandering van voorkeuren op de tv of qua films, voorkeur voor boeken en alles wat je tot je neemt. Dat het gehoor toeneemt, het zicht scherper wordt, het er kleurrijker uitziet, jouw intuïtie steeds sterker wordt.

Sommige downloads zat je al een lange tijd op te wachten en ineens zijn ze daar. Ineens heb je bepaalde dingen onder de knie,alsof het nooit anders was. Wauw. <3

DIEPE BLOKKADES LOSSEN OP
Langslepende diepe blokkades kunnen oplossen. Het kan zijn dat je ineens de achterliggende problemen van jouw langslepende problemen inziet en er concreet mee aan de slag kunt.
Het kan zijn dat je hier hulp bij krijgt op welke manier dan ook, vertrouw op jouw ‘goddelijke’ leiding en ook timing.

Er zijn ongelooflijk veel synchroniciteiten op te merken in deze tijd. Door middel van dubbele getalllen, vlinders, sprinkhanen. lieveheersbeestjes, veertjes, bijzondere vogeltjes of insecten of kikkers/salamanders.

Het kan zijn dat je toevallig iemand treft die jou kan helpen op dit gebied of dat er zomaar iemand op je af komt die iets bij jou ziet of benoemd zie het als een cadeautje van het universum.

KIPPENVEL
Je kunt op bepaalde momenten dat je het ergens over hebt of ergens over nadenkt (inzichten krijgt) ineens kippenvel krijgen. Dit is een teken dat je het bij het juiste eind hebt. Jouw gids(en) begeleiden je hierbij.

ONRUSTIG (ONBESTEMD) GEVOEL
Je kan een onrustig onbestemd gevoel hebben. Er zijn veel planeten aan het perfectioneren en de standen komen anders te liggen. Je voelt dat er veel verandering in de lucht hangt.
En tevens speelt de hoge schumann resonantie hierbij ook een rol.
Aard veel en breng veel tijd door in de natuur om jezelf door dit proces te begeleiden.

OUDE SITUATIES WORDEN LOSGETRILD/ LOSGERUKT
Mensen worden letterlijk en figuurlijk losgetrild van situaties en relaties, vriendschappen, werk, woonsituatie , die niet langer aansluit bij hun toekomstvisie of hun nieuwe ik.
Dit zorgt voor de meest bizarre wendingen. Dingen die eerst heel goed voelden kunnen nu het tegenovergestelde voelen/
Je kunt werkelijk de gekste dingen verwachten, en dit werkt nog een lange tijd door.

OPRUIMEN
Het is een tijd van ruimte maken voor nieuwe dingen en creaties in jouw leven. Je kunt last hebben van opruimwoede of klaar zijn met dingen, allerlei zooi waar je vanaf wilt, mensen waar je vanaf wilt, mentaliteiten/gedrag waar je vanaf wilt.
Het is een goede tijd om je te ontdoen van spullen die je niet meer dienen. De bezem door jouw sociale contacten en door jouw fb contacten.
Wat voelt nog goed? Wat is over de datum? Wat voelt niet okay meer? Wat voelt fake? Alles wat voelt als oude energie weg doen, ook mensen.

ACTIE NEMEN
Misschien moet je actie nemen op een bepaald vlak om verder te komen. Speelt dit al een lange tijd in jouw hoofd, was de energie steeds maar niet goed. Nu is het een goede tijd om in de actiemodus te gaan zitten en jouw kansen te grijpen. Is het nodig om een bepaald iemand te contacteren? Is dat jouw volgende stap?
Of moet je jouw financiën of administratie even goed op orde brengen?

TWEELINGZIELEN / TWINFLAMES / SOULMATES

De komende dagen gaan heel wisselend zijn qua energie.
We zitten nu met de maan in de koppige stier, hierna in flirterige tweelingen, de gevoelige/romantische kreeft, de vurige leeuw en dan naar de romantische/filosofische maagd.
Of en hoe er contact mogelijk is verschilt per dag en dit zal je intuïtief moeten gaan voelen.

Op dit moment zijn jullie beide erg op zoek naar hoe nu verder. Wat is er allemaal nodig om verder te komen in het leven? Qua carrière. gezin, woning. Wat wil je nou eigenlijk?
En dit staat los van jouw zielshelft.
De energie is gericht op het maatschappelijke, op het creëren, op stappen nemen om verder te komen.

Sommige zielshelften zullen de plannen samen bespreken en samen mooi bouwen aan de toekomst maar de meesten zullen het los van elkaar doen.

Verwacht bizarre wendingen bij jouw zielshelft in de privésituatie. De gekste dingen kunnen gebeuren.

Sinds de opening van de leeuwenpoort is de energie een stuk gemoedelijker en is er ook betere communicatie nodig.
Het item respect speelt enorm, het is zaak om elkaar met respect, normen en waarden te behandelen. Niet vanuit ego, niet vanuit oude pijnstukken.
Net zoals jij wellicht in een bewustzijnshift terecht bent gekomen kan jouw zielshelft dit ook hebben doormaakt.

Heb een beetje meer geduld. Oordeel een beetje minder. Maak je ook niet zo druk. Laat het los. Hoe groter de twijfel, hoe groter de kans dat je elkaar niet spreekt of niet kunt connecten.

Wil je graag connectie? Durf kwetsbaar te zijn, open te delen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LUISTER NAAR JOUW LICHAAM
Het is belangrijk om te kijiken hoe je zit in jouw eigen energie. En jouw structuur daar aan aan te passen. Voel goed naar waar jouw lichaam behoefte aan heeft en luister daarnaar.
Het is perfect om op de flow te leven, dus op de behoefte van jouw lichaam.
Probeer wat meer rust en ontspanning in te bouwen waar nodig. Plan wat meer ME-TIME in voor jezelf en doe ook wat meer samen met je kids en leg jouw telefoon dan weg of laat hem thuis.

MANIFESTATIES / CREATIEKRACHT
Je kunt overladen worden door briljante ingevingen. Schrijf jouw ideeën op. Het is een filosofische energie waarbij je mooie diepe gesprekken kunt hebben of hele diepgaande inzichten.

Sommigen van ons zullen nu in een trein van manifestaties zitten. Alles waar je jaren aan gebouwd hebt kan nu tot uiting komen, je kan nu de vruchten gaan oogsten van al jouw inspanningen. Het is alsof alles vol in bloei staat. Walhalla! ‘Één groot paradijs, dat wat je altijd al wilde.
Dit kan een groot gevoel van dankbaarheid geven.
Wees dankbaar en je zult nog veel meer manifestaties mogen ontvangen.
Een totaal gevoel van bliss of flow kan jou overkomen ❤ Sommigen mogen zelfs een gevoel van extase ervaren!

EMOTIONEEL
Het is een emotionele tijd. Jouw gevoelens schieten alle kanten op. Echt weer zo een schizo-energie. Het ene moment voel je je boos, dan weer blij, dan in extase, chagrijnig, dan weer hongerig, dan weer moe.
Laat alles er lekker zijn. Spreek je uit. Anderen zullen zich net zo voelen. Deel, verbind!
Het is een mooie tijd om te connecten.

OUDE KOEIEN EN SPOKEN UIT HET VERLEDEN
Deze wiebelige energie zorgt ook voor allerlei oude energie gevoelens, vingerwijzen, verlangen naar oude tijd, het romantiseren van situaties, klampen en hangen maar ook dat oude mensen weer contact met je opnemen.
Het kan ook dat iemand van vroeger jou ineens opzoekt, iemand die je 15 of 20 jaar niet gesproken hebt.
In het geval van oude contacten waarbij ruzie of onënigheid is ontstaan is het zaak om te kijken of diegene veranderd is en of diegene oprecht geïnteresseerd is en het oprecht met je voorheeft.

EGO ENERGIE
Er hangt veel ego energie in de lucht. Bewijsdrang. Men moet het hoogste woord hebben, gelijk hebben, zin doordrammen, koste wat het kost zijn gram halen. Dit kan voor hele lelijke situaties zorgen.
Het is zaak om je niet teveel te laten meeslepen in andermans drama. Probeer te leren wat je bij de ander mag laten. Zodra je een trigger voelt, trek je dan terug en laat de bullshit bij de ander.

BOTSINGEN / AANVARINGEN
Sommigen kunnen ver gaan in hun ego-minder bullcrap.
Proberen op al jouw knoppen (tegeljkertijd) te drukken.
Ruzie in het verkeer, ruzie met een van jouw buren, ruzie om lullige dingetjes, mensen die voordringen in de supermarkt, mensen met asociaal gedrag. Kinderen kunnen ook ruzie maken met elkaar. Mensen kunnen het bloed onder elkaar nagels vandaan halen.

CRËEER JOUW EIGEN FIJNE BUBBEL
Het is zaak om jouw eigen veilige, fijne bubbel te creëren. Lekker genieten van de dingen die je voor elkaar gebokst hebt, waar je zo hard voor geknokt hebt. Het is allemaal daar.
Dankbaarheid en wees trots.
Verwen jezelf. Koop iets lekkers voor jezelf en/of voor jouw gezin en partner. Zet eens iets speciaals op tafel, iets dat je al lange tijd niet hebt gegeten en dek de tafel speciaal op, waarom doen we dat alleen met de feestdagen? Maak er een feestje van!

Vergeet niet dat dit de tijd is om de vruchten te plukken van jouw inspanningen. Als je in deze tijd teleurgesteld bent daarover probeer dan realistisch te reflecteren en kijk naar wat je anders had kunnen doen of wellicht nog anders kunt doen.
Wat heb je nodig om wèl te kunnen genieten? Of om wèl blij te zijn?

Ik wil jullie allemaal hele mooie dagen wensen.
Wees niet te hard voor jezelf en jouw omgeving.

Herken je je in dit journaal? Laat een reactie achter <3

Wil je op de hoogte blijven over wat er gaande is in de kosmos? Klik op ‘volgen’ op mijn tijdlijn.

Namasté, 🕉

Berichten gemaakt 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND KOSMISCH / ENERG…

door Kimberley tijd om te lezen: 7 min
0