MENSEN DIE ENERGETISCH KOMEN AANHAKEN (Energetische vampiers)

Als je van nature een helende aura hebt en iemand bent met een open/verbindend hart, als je van nature een gever bent of een pleaser dan heb je een grote kans dat er makkelijk mensen op jouw licht of energie afkomen.

ALS EMPAAT BEN JE EEN MAGNEET VOOR ENERGETISCHE VAMPIERS
Je bent als het ware een magneet voor zoekende, dolende mensen. Maar hoe herken je het wanneer iemand aan komt haken? En wat kan je er tegen doen?

Van niet ieder persoon die contact met jou zoekt of jou opzoekt is de intentie zuiver. Wat verwarrend kan zijn als je bijvoorbeeld net op het spirituele/bewuste pad zit en juist wilt verbinden en connecten.

HOE HERKEN JE HET?
De manier waarop iemand jou aanspreekt zegt vaak voldoende. Is het respectvol? Is het amikaal? Komt de persoon vrij snel met veel persoonlijke dingen, zonder dat je elkaar kent? Krijg je direct rode vlaggen? Krijg je geen ruimte in het gesprek? Word jij in een bepaalde hoek gedreven? En ook al voelt het gesprek wel fijn en lijkt er niets aan de hand, voel je je naderhand ineens compleet leeggezogen? Of dat je toch over jouw grenzen bent gegaan? Of dat je nadien met veel vragen zit en in verwarring bent.
Dan heb je een hele grote kans dat die persoon is komen aanhaken.

iemand die aan komt haken kan vanuit het niets met complimenten komen die in eerste instantie overweldigend lijken. Hij/zij kan opmerkingen maken over dat hij/zij jouw soulmate of tweelingziel zou kunnen zijn. Opmerkingen die komen out of nowhere. Of een liefdesverklaring out of nowhere. Of een vriendschap aan willen gaan waar jij totaal geen gevoel bij hebt.
Vaak blijkt het ook dat deze persoon jou al een tijdje in de gaten houdt of allerlei dingen over jou lijkt te weten of denkt te weten.

De aanhaker zegt dus dingen tegen jou die jij niet zo voelt. Het lijkt vaak oprecht maar dat is het niet.

Een aanhaker is over het algemeen negatief en toxisch en vaak niet bereid om naar zichzelf te kijken (zoals jij dat doet).

Je kan voelen dat je aangehaakte energie hebt doordat jouw eigen energie zwaar voelt, zonder reden. Jij voelt je bijvoorbeeld goed of vrolijk maar toch hangt er een zware energie over je heen. Onbewust draag jij de lasten van andere mensen.

Je kan lichamelijke sensaties ervaren zoals bijvoorbeeld, een verhoogde hartslag als je met diegene praat, je kan hevig gaan zweten (stinkend zweet), je kan je misselijk voelen of hoofdpijn krijgen. Als je langer in contact bent met een grote energetische aanhaker kan je last krijgen van huiduitslag (enorme jeuk) of haaruitval.

WAT IS DAT NOU? DAT ENERGETISCH AANHAKEN?
We zijn allemaal energetische wezens met allen onze eigen aura. Energetische aanhakers, ook wel energetische vampiers genoemt, herkennen op afstand dat je een gever bent of een bijzonder iemand. Ze weten dat er iets bij jou te halen valt. Iets wat zij zelf niet bezitten of waar zij ongelooflijk veel behoefte/nood aan hebben.

Het is vaak ook hoe meer jij in jouw kracht staat, hoe meer je in liefde staat, hoe zuiverder je bent, hoe meer er komt aanhaken. Het is alsof het Universum allerlei testen en triggers op jouw pad stuurt en je daarmee moet leren jouw grenzen te bewaken en onderscheid te maken in wat je wel en niet voor jezelf wilt.

HOE HERKEN JE DE JUISTE ENERGIE?
Iemand die het goed met je voor heeft spreekt jou op een respectvolle manier/toon aan en houdt rekening met jouw ruimte, energie en tijd.
Als jij een grens aangeeft dan wordt daar naar geluistert en jou de ruimte gegeven.
Je zult geen vreemde, denigrerende of vernederende vragen of opmerkingen naar je hoofd geslingerd krijgen.

De energie en uitwisseling is gelijkwaardig.
Na de uitwisseling voel je je goed, vaak opgeladen of enthousiast en je krijgt wellicht de behoefte om vaker met deze persoon te connecten.

WEES GERUST, NIET ELKE EMPAAT HEEFT HIER EVENVEEL HINDER VAN
Er zijn empaten op vele levels, zogenoemde lichtwerkers. Hoe groter jouw missie, hoe groter de universele tests die je op jou afgevuurd krijgt.

Maar niet iedereen heeft hier hinder van en ook niet iedereen zal last hebben van aangehaakte energie. De 1 kan zich er beter voor beschermen dan de ander.

En mocht je dit enorm bij jouzelf herkennen en je er wèl veel hinder van hebben dan zijn er gelukkig dingen die je kunt doen.

WAT KUN JE DOEN OM JEZELF TE BESCHERMEN?
Er zijn vele manieren om jezelf te beschermen. Je kunt diverse tools gebruiken zoals bijvoorbeeld bepaalde kristallen, Labradoriet, zwarte toermalijn en Shungite zijn beschermende kristallen en beschermen jou tegen negatieve energie.

Je kunt aurawater of auraspray maken door bepaalde kristallen zoals Amethist, Rozenkwarts & Bergkristal 24 uur lang in bronwater te leggen. Dit water kun je drinken maar ook als een spray gebruiken. Je kunt hier vrijwel alle kristallen voor gebruiken (die niet poreus zijn).
Tevens kan je dit water ook opladen tijdens de Nieuwe en Volle maan waardoor het extra krachtig wordt.

Je kan jouw aura dagelijks reinigen met Palo santo. Brand de Palo Santo en ga met de rook langs jouw aura. Ook kun je Floridawater in een sprayflesje doen of op jouw handen en jouw aura reinigen.

Tevens kan je hulp aanroepen van jouw beschermengelen of gidsen.

LEER OM INTUÏTIEF TE VOELEN WAT GOED IS VOOR JOU
Maar ook is het zeer zeer belangrijk om te gaan leren, intuïtief te voelen wie en wat wèl goed is voor jou.

Wat geeft jou energie? Wat voelt goed voor jouw ziel? Wat draagt bij aan jouw grotere toekomst? Wat voelt als oude energie? Wat voelt als nieuwe energie?
Heeft iemand het ècht goed met je voor? Heeft iemand oprechte interesse of komt iemand alleen maar “askholen”? (Stomme vragen stellen die jou de kop gek maken, en het advies in de wind slaan).

Leer dat het okay is om Nee te zeggen als dat voor jou goed voelt. Dat het okay is om te zeggen dat je geen tijd hebt. Dat je jouw tijd aan iets anders wilt besteden. Iemand die het goed met je voor heeft is geduldig en geeft jou de ruimte die je nodig hebt.

TRAIN JOUW SPIERKRACHT
Hoe meer jij kiest voor hetgene dat bij je past en op jouw pad hoort, hoe beter jij je gaat voelen. Hoe sterker jij wordt, hoe meer jij jouw authentieke grenzen aangeeft, hoe minder er aan komt haken, hoe sterker jouw aura ook wordt.

Het is dan alsof jouw aura functioneert als een groter spier. Hoe meer jij hem traint, hoe krachtiger hij wordt. Hoe schoner je hem houdt, hoe beter je hem verzorgd hoe meer hij glanst en hoe meer je ook echt in jouw kracht komt te staan.

JUIST IN DEZE TIJD KOMT ER VEEL AANHAKEN
Omdat het een energetisch moeilijke tijd is en veel zielen geen richting weten zoeken ze alles buiten zichzelf en proberen ze op allerlei manieren bij anderen aan te haken.

Ook voor mensen met een helende aura is het een energetisch moeilijke tijd. Dus jouw energie beschermen is zeer belangrijk en jouw frequentie/vibratie hoog houden ook.

Verenig je met gelijkgestemde mensen en probeer mensen die het niet goed met je voor hebben wat meer los te laten of hun eigen weg te laten gaan.

JE KAN NIET IEDEREEN REDDEN!
Leer en weet aub dat je niet iedereen kan redden. En je kan pas echt mensen helpen als je eerst zèlf in jouw eigen kracht staat.

Weet ook dat iemand die graag geholpen wil worden zelf hulp zoekt en zelf de stappen maakt die hier voor nodig zijn. Een aangehaakt persoon is vaak niet bereid om het werk te doen dat nodig is. Het wordt een klever, het wordt een last. Een vicieuze cirkel waarbij JIJ veelal het werk aan het doen bent voor diegene.

RED JEZELF, LIEF MOOI MENS
Juist in deze tijd is het belangrijk om onszelf te redden. Onszelf de liefde te geven die we zo graag weg willen geven aan anderen.

Onszelf het te gunnen en ook onze eigen energie te gunnen.

Laat de lasten van andere mensen bij de mensen bij wie het hoort. Ontdoe jezelf hiervan.

Weet en voel wanneer het tijd is om jezelf op te laden en gun jezelf die momenten.

Ik hoop dat dit stuk heeft mogen bijdragen aan een stukje bewustwording voor jou.

Ik wens jou het allermooiste toe <3

Namasté,
Kimberley Kooijman ©
(Tekst alleen kopiëren met naamsvermelding)

Berichten gemaakt 72

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

MENSEN DIE ENERGETISCH KOMEN A…

door Kimberley tijd om te lezen: 6 min
0