ONDERSTEUNEND ENERGETISCH JOURNAAL NIEUWE SUPERMAAN IN WEEGSCHAAL + MERCURIUS RETROGRADE IN SCHORPIOEN

Energetisch wordt er weer een hoop van ons gevraagd. Vermoeidheid, hoofdpijn, schuring in het hoofd, weerstand/tegenstand en stilstand in zaken. En dan die verdomde Tweelingzieltaferelen allemaal? Verhalen uit het verleden die weer opspelen. Wat is er allemaal gaande? Ik leg het je uitgebreid uit in mijn journaal.

Symptomen: Vermoeidheid/veel slapen, behoefte aan jouw eigen bubbeltje, snel overprikkeld, frustratie, boosheid, agressie, je emotioneel voelen, huilbuien, hele intense gevoelens & emoties, angsten komen naar boven, lichamelijke (reumatische) pijnen, kniepijn, pijn in de heup en onderrug, schuring rond het 3e oog, hoofdpijn, jeuk, hitte aanvallen met daarbij zweten (lichamelijke detox).

NIEUWE SUPERMAAN IN WEEGSCHAAL 16-10-2020
De maan staat dichtbij de aarde waardoor we een Supermaan hebben. Dit betekent dat de gevoelens die deze maan met zich meebrengt worden uitvergroot.

Je kan je door deze maan al dagen uit balans voelen. Zoekende. Even niet weten waar je het moet zoeken. De gevoelens kunnen zo overweldigend zijn. Maar ook de twijfels en angsten. Alles komt op dit moment heel erg hard bij je binnen en je weet je even geen richting te vinden.

Het blijft de komende tijd, ondanks dat de nieuwe maan straks weer voorbij is, balanceren in onze energie, vanwege Mercurius Retrograde die in het meest intense teken staat, namelijk Schorpioen.

WAAR DOE JE GOED AAN?
Je kan momenteel twijfelen aan waar je goed aan lijkt te doen. Welke richting je op moet. Het gevoel voor een T-splitsing te staan en een keuze te moeten maken. Maar welke keuze is de juiste? Wat als je de verkeerde keuze maakt? De Weegschaal kan hier eindeloos over twijfelen en uiteindelijk kiezen om geen keuze te maken, het voor zich uit te schuiven en het er op aan laten komen. In dit geval moet er wel een keuze gemaakt worden, als de keuze voor JOU gemaakt gaat worden is het vaak minder prettig.
Dus neem het heft in eigen handen en probeer zelf na deze maan de knoop door te hakken. Ga voor wat jij wilt, voor wat het beste voor jou voelt. Wat anderen daar ook van zullen vinden!

KARMISCHE ZAKEN OPLOSSEN
Op dit moment spelen er allerlei karmische zaken op. Je kunt dromen krijgen over het verleden of flashbacks. Je kan herinneringen voorbij zien komen van vroeger of gewoon ineens aan situaties denken en ze slepen je weer een beetje mee. Je kan het gevoel hebben er iets mee te moeten. Of misschien contact op te nemen met iemand die je al lang niet gesproken hebt.
Mocht je contact opnemen met iemand waarmee het niet zo goed is geëindigd bijvoorbeeld een meningsverschil of ruzie, probeer het dan voorzichtig aan te pakken. Tijdens mercurius Retrograde is het moeilijk communiceren. Kijk eventueel of het uit te stellen is of spreek echt vanuit jouw pure hart en stel je kwetsbaar op.

We hebben tussen nu en de komende weken de tijd om tal van karmische zaken te verwerken en los te laten. Mocht je hulp nodig hebben qua healing of coaching, zoek dan een passend iemand om jou verder te helpen.

HET GEVOEL VAN MENTAAL GEK WORDEN
Het is weer een gekke schizo energie. Een energie waarin je je het ene dagdeel super blij kan voelen en het andere dagdeel superchagrijnig of overprikkeld. Je kan de dag met goede moed beginnen en na een paar uur al je bed in willen.
Maar ook de twijfels en angsten kunnen soms zo realistisch hard bij je binnen komen dat je soms letterlijk en figuurlijk met de handen in het haar kunt zitten.
Allejesus wat een heftige energie! En dit duurt nog wel even voort. Mars Retrograde is heftig, daarbovenop nog 3 weken Mercurius Retrograde. Buckle up for this rollercoaster!

TWEELINGZIELEN -SOULMATES – ZIELSLIEFDE

Er zijn veel verschillende soorten Tweelingzielen en zielsliefde-relaties. Zielsverwantschappen en ook karmische liefdes kunnen zich in mijn schrijven herkennen. Mijn schrijven is universeel, collectief voor iedereen die in een mate van zielsverwantschap verkeerd.

Vanwege de verscheidenheid in relaties zijn er momenteel meerdere dingen mogelijk/gaande.

De magnetische aantrekkingskracht neemt enorm toe. Of Tweelingzielen nu al maanden of misschien langer, een half jaar of jaar in separatie zitten, ze denken aan elkaar. Nu meer dan ooit. Er is een enorm verlangen om samen te zijn. Om samen te komen. Om te delen, te verbinden. Om intiem te zijn. Elkaar te voelen en te ervaren.

De komende tijd verandert er iets in de manier waarop jullie communiceren. Jullie zullen merken dat de oude manier niet meer werkt. Er is niet alleen (te)veel gebeurd, er is ook veel veranderd.

VAN EGO NAAR OVERGAVE
Er zijn meerdere shifts over de aarde gekomen waardoor er verschillende punten in het brein zijn geactiveerd, maar ook het hart is geactiveerd. Wat een enorme game-changer kan zijn in sommige Tweelingzielverbindingen. Waardoor er ineens een werkelijke verbinding ontstaat van hart tot hart. Niet meer vanuit ego maar vanuit overgave.

En dat je nu authentieker durft te delen dan voorheen. Niet meer die angst. Niet meer die 3D gevoelens en verlangens maar puur Zijn in overgave. Van ziel tot ziel.

De komende dagen heerst er een erotische energie. Dit betekent dat sommige Tweelingzielen samen komen dit weekend. Er is voor sommigen geen ontkomen aan. De Tweelingzielen die nu samenkomen (niet vanuit ego) dienen een groter doel, zij verhogen op dit moment het liefdesenergieveld van de aarde waardoor we met zijn allen de shift kunnen maken. Zij hebben al behoorlijk wat karmische lessen achter de rug en mogen nu de vruchten plukken van het ware Samen-Zijn en het “ont”-moeten.

OBSESSIE
Voor degene die niet in Union zijn of nog niets hebben gehoord kan het een tijd zijn van obsessief denken aan je twin. Hopen wat te horen. Heel erg de neiging hebben contact op te nemen. Overal antwoorden op willen of zoeken. Heel erg vastklampen aan allerhande materie. Het is lastig, met Mercurius in Schorpioen om los te laten. Als anderen zeggen “Joh, laat toch los”. Dan lijkt dat zo simpel. Op youtube staan toch tal van video’s om wat meer berusting te krijgen in het proces en wat meer te vertrouwen op het proces waar je in zit.

Want het is niet de bedoeling dat je op de wachtbank gaat zitten tot je ooit iets hoort. Het Tweelingzielenproces gaat over zelfliefde. Het gaat over jezelf alle liefde geven die je zo graag aan een ander zou willen geven. Jezelf zien en behandelen zoals je zo van de ander hoopt. Het is zo bevrijdend en helend om goed voor jezelf te zorgen en jeZelf als de liefde van jouw leven te zien. Ook al heb je samen een hogere missie. Hiermee krijg je ook veel meer respect van jouw Twin.

We bouden nu langzaam op richting de enige echte werkelijke Engelenpoort 11-11-2020. Die een magnifieke, machtig hoge kristallijne energie draagt. We zullen een BLAST van energie gaan ervaren tegen die tijd, je kunt het nu al een beetje voelen…
Ik schrijf rond die periode een uitgebreid Tweelingzielenjournaal voor de liefhebbers. Volg mij op facebook als je niks wilt missen!

~~~~~~~~

VERTRAGINGEN – WEERSTAND
Alles loopt op dit moment moeizaam. Er zijn vertragingen. Het gaat in slowmotion. Je kan merken dat je weinig zin hebt of puf om ergens aan te beginnen. Eenmaal op gang gaat het wel maar na een paar uur kan je weer doodmoe zijn of zelfs uitgeput.

Je voelt aan jouw lichaam dat het iets extra’s nodig heeft. Extra vitaminen (fruit en groenten), veel hydrateren, ook meer douchen of in bad. Je hebt meer slaap nodig. Energetisch wordt er veel van je gevraagd.

En met het gekke nieuws vandaag de dag wordt het er ook niet lichter op. We hebben genoeg aan ons hoofd. Probeer vooral jouw eigen dingen en lasten te dragen. Kijk wat er binnen jouw machte ligt om de zaken zo goed mogelijk draaiende te houden.
Heb je behoefte aan wat vrije dagen? Neem die dan op. Voel je je compleet uitgeput? Meld je ziek. In deze tijd kan alles, dat scheelt.

ONVOORZIENE REKENINGEN – VERRASSINGEN – ONGELUKJES
Het kan een periode zijn van onvoorziene rekeningen, reparaties aan jouw auto of andere apparaten die ineens kapot gaan. Vaak echt super kut getimed.

Als je nog rekeningen te betalen hebt, doe het nu, wacht niet tot de kosten oplopen.
Wacht ook niet met iets te laten repareren tot het echt niet kan want in deze tijd ga je de rekening dan dubbel of driedubbel zo hard gepresenteerd krijgen and it’s going to be ugly.

Ook kan je je vaker stoten, iets kan per ongeluk kapot gaan (vallen), of er kunnen kleine ongelukjes gebeuren. Vaak heel stompzinnig. Dingen die totaal nergens op slaan.

Je hebt ook gemakkelijker je hoofd er even niet bij door hoofdpijn of vermoeidheid of gewoon de dagelijkse zorgen die je maakt.

VRUCHTEN PLUKKEN – OOGSTEN – MANIFESTATIES
Maar aan die andere kant, de Engelenpoort / Shift-energie waar ik in mijn vorige schrijven over deelde, zijn er nu velen van ons die een waanzinnige overvloed mogen ervaren.

Waar er tal van bijzondere Universele cadeautjes uit de lucht komen vallen. Bijzondere verrassingen. Bezoekjes, telefoontjes, geldbedragen, cadeautjes, complimentjes, allerlei leuke dingen.

CREËRENDE ENERGIE – SAMENWERKINGEN – CO-CREATIES
Maar ook kunnen er bijzonder mooie samenwerkingen of initiatieven ontstaan. Het is een hele creërende energie. Een energie waarin er gedacht wordt in oplossingen en deze energie neemt de komende weken toe.

Beperkingen in de maatschappij zorgen niet alleen maar voor nare gevoelens en opgepotte energie, integendeel, ze zorgen ook juist voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe wegen, oplossingen zoeken. Kijken naar wat wèl kan. Of wat juist kan! Dat is sowieso de maatschappij waar we heen gaan en de energie waar we ons in moeten bevinden. Niet het angst-bewustzijn maar het creatie/alchemisten-bewustzijn. De echte shift van 3D naar 5D.

MIDDEN IN DE NACHT WAKKER LIGGEN – DOWNLOADS ONTVANGEN
Velen van ons worden nu midden in de nacht wakker en liggen te piekeren, vaak over oude zaken. Heel apart, echt de gekste zaken dienen zich aan en moeten kennelijk worden verwerkt. We mogen nieuwe downloads ontvangen. Nieuwe manieren om met dingen om te gaan of een andere kijk op zaken. Nog even kijken naar bepaalde zaken om ze daarna los te laten of juist nog echt even goed de verwerking aangaan om ècht door te kunnen met jouw leven.

ZWARE ENERGIE
Velen van ons zullen dit over het algemeen als een zware energie ervaren. Ondanks de fijne gevoelens die sommigen ook hebben, de bliss, de mooie dingen, de manifestaties. Energetisch voelt het als een dikke stroperige brei waar moeilijk doorheen te komen is.

Maar feitelijk shiften we enorm en maken we enorme bewustzijnsverschuivingen door die ongekend zijn. Moet je kijken hoe enorm je bent verandert ten opzichte van het begin van het jaar! Hoe anders je nu tegen alles aankijkt! Hoe sterk je eigenlijk bent! Hoe je je staande hebt gehouden in deze bizarre tijd + maatschappij. Wow, petje af!

Ik wil jullie allemaal fantastische dagen wensen en voor iedereen die het wat moeilijker heeft hoop ik dat mijn journaal en ook mijn andere schrijven wat rust heeft mogen bieden.

Heel erg bedankt voor alle overweldigende reacties op mijn vorige stuk.
Ik voel me super dankbaar en gedragen door jullie allemaal.

Als je je in dit journaal herkend, laat dan een reactie achter.

Alle liefs!

Namasté,
Kimberley Kooijman

Berichten gemaakt 73

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH JOUR…

door Kimberley tijd om te lezen: 7 min
0