WEEKEND: EXTRA ONDERSTEUNEND ENERGETISCH / KOSMISCH JOURNAAL VOLLE MAAN IN VISSEN 13 TOT 15 SEPTEMBER 2019

De energie is zich aan het opbouwen. Onrust bouwt zich op in het lichaam, spanningen nemen toe, wat staat ons dit weekend te wachten? Vanwege de onrust heb ik besloten een extra journaal te schrijven om jullie wat ondersteuning te bieden.

Symptomen: Onrust, frustratie, hoofdpijn, boosheid/agressiviteit, hartkloppingen, overmatig zweten, moeilijk kunnen slapen, langer wakker dan normaal, vroeger wakker dan normaal, midden in de nacht wakker worden, weinig of juist overmatig eten, behoefte aan zoetigheid/koffie, verslavingszucht, wegdrukken van emoties, sentimentaliteit, zaken uit het verleden spelen op.

INTEGREREN VAN NIEUWE DOWNLOADS
Een hoop van ons hebben de afgelopen anderhalve week allerlei nieuwe inzichten en downloads gekregen.
En hier ook intern mee mogen strugglen. Het wordt tijd om het de komende periode in praktijk te gaan brengen. Alles wat ik in dit journaal schrijf kun je als bepaalde downloads ervaren hebben of nog gaan ervaren komend weekend.
Het ligt er aan hoe jij hier voor open staat. Ga jij het aan? Of druk je het liever weg en verdoof je jezelf? Verzaken in afleiding is ook verdoving. Je mag best eens wat meer gaan voelen wat er in je omgaat.

GRENZEN STELLEN
Je hebt wellicht de afgelopen week mogen ervaren wat je allemaal NIET meer wilt voor jezelf. Waar je klaar mee bent. Wat er anders mag. Wat niet meer werkt.
Wellicht heb je ervaren dat je niet heel blij bent met hoe je door iemand bent behandeld en dat dat anders moet. Je mag gaan leren om jouw grenzen aan te gaan geven. We verdienen het allemaal om liefdevol en respectvol behandeld te worden.
Word je in een bepaalde situatie niet respectvol behandeld of op waarde geschat? Trek je terug, desnoods voor even. Neem afstand en observeer. Kijk wat er gebeurd als je jouw grenzen stelt. Opkomen voor jezelf is zelfliefde. Geef het gewoon aan als je iets niet prettig vindt.

COMMUNICATIE
De vissen is een prater, een grapjas en heeft veel diepgang. Communiceren is vaak wel wat lastiger, vooral het zeggen wat er ècht in je omgaat.
Het is belangrijk om jouw gevoelens meer te gaan delen. Delen wat er werkelijk in jou omgaat. Communicatie moet anders. Open en vrij delen met elkaar, dat is waar de mensheid zo’n behoefte aan heeft.
Waar in de communicatie met jouw geliefden of dierbaren zijn er nog verbeterpuntjes? Wat wens je voor jezelf dat er veranderd in communicatie naar jou toe?

RUZIE / PROBLEMEN
Daar waar geen verbinding mogelijk is maar juist verdeling, waar mensen niet meer op dezelfde golflengte zitten zal er makkelijk ruzie of een discussie ontstaan. Of kleine probleempjes.
Frustraties worden afgereageerd en het kan zijn dat jij als zondebok wordt gebruikt of misschien dat jij zelf een ander als zondebok gebruikt. Probeer te kijken welke emoties hier achter liggen.

TWEELINGZIELEN / TWINFLAMES / SOULMATES

De energie is aan het veranderen ten opzichte van van de week. Er is iets meer ruimte voor connectie/verbinding.

Deze week was het een emotioneel diep gaan en hebben we flink mogen struggelen met onze inner demons. Ons ego en zijn we wellicht flink op de proef gesteld of zelfs gekwetst/teleurgesteld.

Deze 2 dagen neemt de erotische energie tussen zielshelften toe. De vissen energie maakt behoeftig, is op zoek naar bevestiging, liefde en verbinding. Maar kijk uit dat het niet oppervlakkig en om 1 ding te doen is.

Ook in de liefde is het belangrijk dat je leert grenzen te stellen en dat de communicatie beter wordt. Dat je respectvol behandeld wordt en jouw waarde in wordt gezien.

As je een diepere verbinding wilt zul je misschien met de billen bloot moeten. Laat jezelf zien, stel jezelf kwetsbaar op. Het harde pantser zorgt niet voor verbinding. Die muur/ dat masker dat je op hebt getrokken is eigenlijk nergens goed voor. Durf jezelf te tonen.

Het is belangrijk om het anders te gaan doen dan in het verleden. Twijfel zorgt voor verwijdering. Waar twijfel is is helaas nog geen verbinding mogelijk.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WAT IS JOUW MISSIE / DROOM?
Het is een mooie energie om jouw dromen na te jagen. Je missie achterna te gaan. Dat wat jij wilt bereiken is voor handen. Je hebt alleen moed nodig om het aan te gaan. Wat wil je bereiken de komende tijd? Ga aan de slag met jouw intenties voor deze volle maan. Er hangt magie in de lucht op het gebied van manifestaties en het Universum is gul! Wat wil je? Ga ervoor!

BEWEGING
Hoewel de ergste moeheid uit de lucht is kan het nog steeds wel zwaar aanvoelen met een hoop weerstand.
Juist door in beweging te komen zet je alles weer in beweging. Push jezelf om de dingen voor elkaar te krijgen. Ook al heb je er weinig zin in, als je eenmaal op gang bent zul je merken dat het vanzelf gaat en de weerstand verdwijnt.

OPRUIMEN
Velen zijn lekker bezig met opruimen en schoonmaken. Sommigen maken de tuin alvast herfst/winterklaar. Schilderen binnen of buitenshuis. Achterstallige klusjes doen, het is een uitgelezen energie om wat zaakjes weg te werken waar je al een tijdje tegenop ziet.

YOU TIME
Vergeet de YOU time niet. Plan even lekker een momentje voor jezelf in. Doe jezelf iets lekkers cadeau. Trek je even lekker terug. Tijd voor een mooie film of mooie muziek.
Bezoek aan een mooie plek, museum, dierentuin. Allemaal heel fijn om te gaan doen.

SPREEK JE UIT
Spreek je iets meer uit. Deel jouw gevoelens. Toon jezelf. Toon emoties. Laat de hardheid varen. Als iemand anders een grens aangeeft is dat niet direct kritiek of haat diegene je niet. Wimpel het niet van je af maar kijk er naar. Kijk overal eens wat beter naar. Laat alles wat meer tot je doordringen.
Als we verbinding willen zullen we zelf verbinding moeten creëren. Niets komt vanuit het niets.

EMOTIES / HUILEN
Het kan zijn dat je voelt dat je al dagen moet huilen of misschien ben je al dagen aan het huilen. Het tegenhouden heeft geen zin. Laat de tranen er zijn, het is een energetische reiniging, jouw ziel vraagt hierom. Als je het voelt maar het niet toe kunt laten, zet iets op waardoor het wèl lukt. Ga het aan!

VOLLE MAAN RITUEEL
Vergeet niet jouw stenen/kristallen op te laden.
Het is een mooie tijd om jouw huis te reinigen, reinig ook jouw aura, en laad jezelf lekker op in een bad met zeezout (voetenbadje volstaat ook).

INTENTIES & STAPPEN MAKEN
Vergeet niet jouw intenties te zetten voor de komende tijd. Wat dient jou niet langer? Wie dient jou niet langer? Welke zaken zijn oude energie? Wat past er bij jou? Wie is er goed voor jouw ziel? Wat is oude energie en wat is nieuwe energie? Maak de keuzes die nodig zijn om verder te komen, ook al zal dit sommige mensen kwetsen.

Ik wens jullie een fantastisch weekend!

Als je je herkend of steun hebt aan dit journaal, laat een reactie achter <3

Wil je op de hoogte blijven van wat er energetisch gaande is? Druk op “volgen” op mijn profiel/tijdlijn.

Namasté. 🕉

Berichten gemaakt 70

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

WEEKEND: EXTRA ONDERSTEUNEND E…

door Kimberley tijd om te lezen: 5 min
0