ONDERSTEUNEND ENERGETISCH – :”PREPARATION FOR THE GREAT CONJUNCTION” JOURNAAL RICHTING 21/22-12-2020

Voorbereiding op 21-12-2020 – 22-12-2020 21 december 2020 de grote conjunctie. Watermantijdperk

Symptomen: Slaapproblemen/moeite met in slaap komen en/of doorslapen, rare dromen/nachtmerries/lucide dromen, duizelingen, wisselende slaaptijden & slaappatroon, meer behoefte aan slaap/vermoeidheid, snel uitgeblust, prikkelbaar/gefrustreerd, emotioneel, oude koeien worden uit de sloot gehaald, licht geraakt, makkelijk gekwetst door een opmerking

OPSCHONEN / CLEAREN / DIEPE EMOTIONELE CLEANSING
Het zal je de afgelopen week niet zijn ontgaan maar we zijn met zijn allen flink collectief aan het “purgen”. Veel emotionele bagger aan het opruimen.
Zaken van vroeger. Dingen die zijn geflikt. Gemene streken. Laffe daden.

En er dient verantwoording te moeten worden genomen. Door “de dader” in kwestie. Degene die verantwoordelijk is voor het probleem. Gebeurt dit niet dan zal diegene wegvallen. Immers, velen van ons zitten al in 5D en velen zijn ook op weg en mogen oude zaken achter zich laten.

Voor de KARMADRAGER is het een zware week geweest waar vele kwesties zich aandienden. En het Universum kwam vragen “heb jij jouw les dit keer geleerd?” of ga je op de oude voet verder? “Pleasen, goedkeuren, verantwoorden, toestaan, wegrelativeren, goedpraten, smoesjes verzinnen”.

Het is zaak dat de KARMADRAGER het probleem terug geeft aan de verantwoordelijke. Dus aan degene op die bepaalde plek in het familiesysteem en ook dit probleem op laat lossen door degene die die persoon er op aan zou moeten spreken.
Dit hoeft niet meteen NU, maar dit is wel wat dient te gebeuren in de toekomst. Om herhaling te voorkomen en los te komen van de narcistische greep van een overheersend familielid (degene die ervoor gezorgd heeft dat de familie uiteen is gevallen of dat er ruzie is ontstaan of gestookt is tussen bepaalde personen).

EMOTIONEEL / HUILEN
Het is normaal dat je treurt om het verleden. Dit hoort bij het opschoningsproces. Probeer geen oordeel te hebben over hetgene waar je doorheen moet in deze dagen. Het dient puur ter opschoning.Ga erdoor heen, voel het, en geef het de tijd om liefdevol te helen..

PROBLEMEN MET SLAPEN IN DE NACHT = DOWNLOADS / UPGRADES
Sommigen van ons liggen al weken wakker in de nacht of kunnen al weken niet op een normale tijd in slaap komen door alle downloads. Alles komt tegelijkertijd momenteel, zowel het opschonen als het verwerken als het ontvangen van weer nieuwe informatie.

Alles gaat razendsnel!

Hoe beter je leert ruimte vrij te maken en de boel snel op te schonen en te transmuten, hoe meer je kunt ontvangen. Schrijf desnoods jouw ingevingen op, ze gaan in raptempo.
Je kan ook via jouw dromen informatie binnen krijgen en via via is er ook zeer veel mooie informatie voor handen waardoor je ook bij het lezen van bepaalde zinnen (activaties) inzichten binnen mag krijgen.

NARE & RARE DROMEN
Via dromen krijgen we nu veel door. Sommigen van ons mooie boodschappen. Sommigen hebben ook contact met overleden dierbaren (we dromen over onze overleden dierbaren en op die manier laat deze persoon weten dat er aan ons wordt gedacht en tevens kunnen we nieuwe herinneringen maken in deze droomwereld, als je het zo weet te bekijken is het magisch!).

Maar we kunnen ook enge onheilspellende dromen hebben.
Op dit moment wordt er veel verwerkt via onze dromen, dus ook onbewust.
Als je nachtmerries hebt of naar droomt dan wil dat niets zeggen.
Mocht je problemen hebben met dromen, leg een Celestien op jouw nachtkastje of naast jouw bed.

TWEELINGZIELEN – SOULMATES – ZIELSLIEFDE

Als 1 van de 2 klaar is met de ander betekent dit dat het tijd is voor heling. Aangezien we een nieuw tijdperk in gaan en oude energie/oude manieren niet meer welkom zijn zit er niets op. Het is òf meegroeien/meebewegen òf wegvallen.

Het is mogelijk dat je deze dagen nog te maken krijgt met oude energie die probeert aan te klampen. Een ex, iemand waar je mee hebt gedate of jouw twin met een vaag berichtje, like of reactie waar je misschien weinig mee kan.

We gaan nu meer richting het tijdperk van samenwerking, communicatie en respect voor elkaar. Er is geen ruimte meer voor spelletjes van het ego + het is gewoon een veel te belangrijke tijd (right here, right now) om jouw energie te verspillen aan kopzorgen of iemand wel genoeg van je houdt, wel met je samen wil zijn etc etc.
Als iemand samen met je wil zijn dan zal je dat merken. Zoniet, dan zijn er altijd smoesjes en ego excuses.

We mogen alles loslaten over de liefde, over wat we eerder dachten en over elkaar.
We beginnen vanaf 21 & 22-12-2020 met een schone lei. Het is heb absolute Nul-punt wat staat voor een nieuw begin. We hebben NU de kans om het totaal anders te doen dan hiervoor!

Als 1 van de 2 hier niet klaar voor is dan zal de ander door-gaan-shiften. Dat betekent; de transformatie alleen maken en zal een andere zielsliefde of soulmate zich uiteindelijk aandienen.

We gaan nu richting 5D. Alles wat 3D is gaat van ons wegvallen. En dit kan in de extreemste zin van het woord zijn. En ook voor jouw twin gelden.

Het is NU de tijd om samen te komen. Om te Uniten, om onze krachten en liefde te bundelen en te shinen. De tijd is echt NU. Dus geen halfbakken bullshit en onzin meer.
Geen slappe excuses. We krijgen deze dagen vele downloads door OP het twinproces, upgrades die ervoor zorgen dat de narcistische greep vervalt en compleet wordt doorzien. Dus dat spelletje heeft geen grip meer. Als dat spelletje wegvalt, wat valt er dan nog te spelen? … Juist. Dan is er alleen nog ruimte over om te helen.

De Kristallijne downloads komen al tot ons. De mensen die het werk al hebben gedaan kunnen zonder moeite ontvangen. Heb je flink opgeschoond de laatste dagen? Of weken? Mooi! Dan mag je gaan ontvangen!

Het Universum stroomt over van liefde, overvloed en cadeautjes. Manifestaties gaan razendsnel. De beloningen zijn al onderweg!

Kom in de onvoorwaardelijke liefde met jeZelf, ontvang, meer dan je had durven dromen en de liefde dient zich vanzelf aan.

~ Na de 22e kan het contact gaan veranderen. Het kan zijn dat jouw Twin even de tijd nodig heeft om zich aan te passen aan de nieuwe energie. Geef het tijd.

~~~~~~
MANIFESTEREN IN RAPTEMPO
Alles gaat snel op dit moment, ook met manifesteren. Je hoeft het maar te denken of het gebeurd. Je hoeft het maar uit te spreken en het is er. Het is in sommige gevallen echt ongelooflijk.

Als je in deze tijd jouw intenties zet over wat je wilt bereiken in het nieuwe jaar dan manifesteert het zich ook als een malle. Het is belangrijk dat je gelooft in wat je wilt bereiken en dat je dit met liefde, passie en toewijding wilt gaan bereiken.
Als de intentie klopt dan manifesteert het zich.

VERRASSINGEN – CADEAUTJES VAN HET UNIVERSUM
Er kunnen onverwachte verrassingen op jouw pad komen. En dan heb ik het niet over de kerstboom maar een fijn bericht over een geldbedrag dat zich manifesteert.

Een bijzonder cadeau dat je mag ontvangen, wat je totaal niet verwacht.
Er wordt rekening met je gehouden en aan je gedacht. Super mooi!

SUIKER & CAFEÏNE KICKS
We kunnen hier en daar kicks krijgen van suiker en/of cafeïne, enorme behoefte dus.
Aangezien ons brein nu veel te verwerken heeft hebben we deze behoefte.
Het is geen probleem om toe te geven aan wat jouw lichaam aangeeft maar zorg er wel voor dat je genoeg water drinkt.

VOORBEREIDING OP DE KRISTALLIJNE ENERGIE
Het echt goed opschonen is van groot belang. Zorg dat er geen weggestopte emoties meer zijn. Zet hier voor eventueel een film op waar je flink van moet huilen zodat je goed emotioneel kan opschonen.

Schrijf van je af in jouw journal, dit werkt ook opluchtend en helend.

Bespreek zaken met elkaar. Communiceer en wees duidelijk in wat je wilt, wat je behoeften zijn en wat je wilt en wenst voor jeZelf.

Je kan gaan merken dat er iets gaat veranderen de komende tijd, in de manier waarop je communiceert of de manier waarop je met je om laat gaan. Je kan korter op jouw grenzen zitten (dus eerder jouw grenzen aangeven), dit is niet egoïstisch trouwens, 3D zal dit altijd beweren, daar het niet in hun voordeel is maar jouw grenzen aangeven en bewaken is Zelfliefde, my dear!

Als je duidelijkheid verwacht van anderen dien je zelf ook duidelijkheid te geven.

Als je communicatie verwacht dien je zelf ook te communiceren.

Zodra jouw kanaal schoon en helder is zullen de downloads vanzelf tot jou komen.
Belangrijk is om veel water te drinken en ook vaker te douchen of in bad te gaan want alle oude energie dient te worden afgevoerd. Loop op blote voeten of eventueel op dikke sokken zodat je goed kunt aarden en ook via de aarde de oude energie weg kan stromen.
Reinig jezelf goed. Eet hoogvibrerend voedsel (fruit, groente, schoon eten).

MASSA MEDITATIES
Op 21 en 22 december vinden er massa meditaties en bijeenkomsten plaats. Deze meditaties zullen de gehele dag door plaatsvinden en zeer veel lichtwerkers en spirituele mensen zullen hier aan meedoen en de frequentie van het collectief omhoog tillen.

Samenzijn met gelijkgestemden helpt ook om de collectieve energie omhoog te tillen.
De energie zal op die dagen dus ZEER ZEER hoog zijn.

Niet iedereen kan hier evengoed mee omgaan dus het kan zijn dat je schuring hebt rond jouw 3e oog, hoofdpijn, detox symptomen, dit zijn allemaal ascensie symptomen.
Drink water als je hoofdpijn hebt

THE GREAT CONJUNCTION
Op 21 December vindt de grote conjunctie plaats. Saturnus en Jupiter komen samen in 1 lijn te staan, dicht bij elkaar en vormen samen een groot krachtig geheel. Dat in de lucht ook te aanschouwen is als 1 grote ster. Het is zichtbaar met het menselijk oog.
Ze staan beide op 0 graden. Wat staat voor het absolute Nulpunt, een nieuw begin.

Astrologisch is alles ZO PERFECT getimed!
Wat er nu gaande is op de wereld is allemaal geen toeval. Het slechte nieuws komt nèt op een moment dat er iets heel groots gaande is.
De groten der aarde maken gebruik van Astrologie en weten precies wanneer er een belangrijk “event” gaande is.

3D of 5D? YOU’VE GOT A CHOICE!
Het is zo simpel op dit moment. Wil je in angst leven? Wil je bang zijn voor een virus dat 99,7% van de mensen niet schaadt? Wil je al jouw vrijhijden opgeven? Wil je leven in beperkingen?

Of wil je leven in Vrijheid? In liefde? In mogelijkheden en overvloed?
Waar er altijd genoeg is! En er niets vast ligt, alles is immers in beweging en als je niet tevreden bent met het resultaat dan kun je gewoon jouw manier van kijken of jouw tactiek veranderen.

Het is een bewuste keuze om niet in angst te leven. Het is een daad van zelfliefde om je niet te laten beperken of door anderen te laten vertellen hoe je zou moeten leven.

Wees vrij, leef vrij, voel je vrij. Beweeg je vrij.
De 3D wereld is langzamerhand knettergek aan het worden.

Op 5D heeft heel dit verhaal geen grip meer. En is het spel gespeeld. Verwacht vanaf 15 tm 22 Januari grote openbaringen. Houd de moed er in en heb vooral vertrouwen. In jeZelf en in elkaar. Laat je niet verleiden tot het grote spel der verdeling.

Tijd om te gaan genieten!

Ik wens jullie hele mooie dagen en ik kom ergens na de 22e weer met een volgende update.

Namasté,
Kimberley Kooijman

Berichten gemaakt 73

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH R…

door Kimberley tijd om te lezen: 8 min
0