ONDERSTEUNEND JOURNAAL 22-01-2020 POORT + NIEUWE MAAN IN WATERMAN

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH / KOSMISCH JOURNAAL 22-01-2020 POORT + NIEUWE MAAN IN WATERMAN

Wow! Mijn messenger & mail stromen over met berichten, wat is er allemaal aan de hand op energetisch gebied en op het gebied van Tweelingzielen? De schumann resonantie knalt momenteel weer door het plafond dus we hebben last van allerlei ascensie klachten. Hoofdpijn, schuring in het hoofd (rond het 3e oog) een hoge piep in het oor, problemen met slapen, geïrriteeerd/gefrustreerd zijn, onrustige kinderen en dieren, weinig geduld, hoge pieken en dalen, snel overprikkeld zijn, tollend op de bank zitten, hartkloppingen, duizelingen/flauwtes, emotioneel heel erg op en neer schieten, tegen muren opvliegen

ONRUST / FRUSTRATIE / SNEL GEÏRRITEERD
Je kan merken dat er iets in de lucht hangt. Je merkt het aan jouzelf, aan de mensen om je heen, korte lontjes. Weinig geduld en snel overprikkeld. Alles gedaan willen hebben in een korte tijd kan je uitgeput maken. Je raakt super snel gedraind door van alles, gesprekken, formele dingen die geregeld moeten worden. Het is allemaal erg vermoeiend. Op de helft van de dag kan je dood moe zijn of in de avond echt compleet gesloopt.
Je zal meer behoefte hebben aan slaap en zelfs al heb je dingen te doen zal jouw lichaam je ertoe dwingen. Anders zorgt de hoofdpijn wel voor gedwongen rust. De kans dat je een aantal keer eerder in je bed ligt deze week is groot.

WOEDE / TOXIC ENERGY / SNODE PLANNEN / REPTIELEN ENERGIE
Vanaf vorige week kan je al te maken hebben gehad met persoonlijke aanvallen bv via social media maar ook in het echt. Nare opmerkingen. Afgezeken worden of uitgelachen. Discussies ontstaan nu makkelijk en iedereen vindt van alles over elkaar. Er kunnen snode plannetjes gesmeed worden. Samengespannen worden om hun gelijk te halen maar ook hele nare dingen tot uitvoer gebracht worden.
Ik spreek over reptielen energie omdat er mensen zijn die zich hierop voeden, die van dit soort dingen genieten.
Wees een beetje op jouw hoede, zeker met wat je in deze energie vertelt en aan wie. Sommigen komen in deze energie om je uit te horen/informatie bij je te halen om vervolgens tegen jou te gebruiken of misbruik van je te maken.

SCHIZO ENERGY / HOGE SCHUMANN RESONANTIE
We schieten echt alle kanten op. Je kan je op 1 dag zielsgelukkig voelen en ook strontchagrijnig of woest worden. Alles is er en alles mag er zijn.
De hoge schumann resonantie + verhoogde luchtdruk maken het ons niet erg makkelijk.
Er zijn veel mensen die niet goed resoneren op zo een hoge energie. Zij zitten heel erg in oordelen, klagen en zeuren en zijn ook moeier en hebben meer klachten en sommigen zullen het ook erg somber inzien deze week. Misschien denken dat zij weer in een depressie glijden of in oud gedrag. Grijpen ook gemakkelijker naar middelen om deze gevoelens weg te drukken.

HOGE ENERGIE PIEKEN / DOWNLOADS
De pieken zijn niet alleen voelbaar in de energie zelf maar ook bij jezelf. Je kan hele productieve energie pieken ervaren. Op die momenten stroomt het lekker. Is er veel ruimte voor creativiteit en inzichten.
Voor de mensen die lekker op deze energie gedijen geldt dat ze vele downloads binnen kunnen krijgen. Maak gebruik van wat je binnen krijgt. Ook middels dromen kan je veel informatie binnen krijgen. Schrijf op wat je onthouden hebt en schrijf op wat je binnenkrijgt. Soms heb je niet duidelijk wat je ermee moet en komt de logica later.

OUDE CONTACTEN AANHALEN
Het is een mooie tijd om verbindingen te herstellen met oude bekenden, mensen die van grote betekenis voor je zijn of waren. Die je misschien door samenloop van omstandigheden niet meer spreekt of omdat het contact verwaterd is. Het gaat om vertrouwde contacten, vriendschappelijk of met familie.
Het kan ook dat je in deze tijd veel nadenkt over mensen die belangrijk voor je zijn geweest.
Een mooi moment om eens een berichtje te sturen naar iemand die al een lange tijd niets van jou heeft gehoord, een lief kaartje te sturen of misschien een bezoekje te brengen?

LAST HEBBEN VAN ALLERHANDE EMOTIES / EMOTIONAL FRENZY
Nieuwe maan in Waterman kan gekmakend zijn. Neem jezelf niet al te serieus in deze tijd. Als je gek wordt van jouw eigen gedachten kijk dan naar de behoeftigheid er achter. En of het allemaal wel rationeel is (klopt wat je denkt), of dat niet gewoon jouw mind een loopje met je neemt.
Er kan veel verdriet loskomen. Iets dat je een lange tijd opgekropt had. Er kan gemis optreden. Het gemis van een overleden dierbare kan op dit moment sterk aanwezig zijn.
Of ineens het gemis van iets dat een lange tijd veel voor je heeft betekent, dit kan een dier zijn, een situatie. Werk. Of gewoon een bepaalde realisatie.
Spijt- en schuldgevoelens, schaamte, labiliteit, boosheid en frustratie het is allemaal heel normaal nu dus probeer niet te hard voor jezelf te zijn en wees lief voor jezelf.
Huil alles er maar lekker uit. Het zorgt voor opschoning van jouw systeem.

TWEELINGZIELEN / SOULMATES / ZIELSLIEFDE

TOREN ENERGIE

Tussen zielsgeliefden is het op dit moment vooral moeilijk. Er heeft een grote separatie / disconnectie plaatsgevonden en voor sommigen is hun zielsliefde compleet weggevallen of stilgevallen/gevlucht.

1 van de 2 zielshelften blijft in shock achter en de ander probeert heel erg om deze verbinding achter zich te kunnen laten/verbreken.
Dit kan heel zwaar zijn voor de achtergebleven twin. Het voelt als amputatie.
Het gaat meerdere kanten op in Zielsliefde dynamieken. De Divine Feminine is nog steeds boos en verwacht MEER van de Masculine, en heeft zich terug getrokken en is bezig om aan zichzelf en haar eigen energie te werken. Ze beseft zich dat de broken Masculine teveel van haar energie vraagt. Er zijn meerdere devine Feminine’s woest geworden op hun zielshelft. Sommigen zwijgen, er is immers genoeg uitgelegd, er zijn genoeg kansen gegeven en keer op keer bewees de ander dat hij schijt aan haar had en toch deed wat hij zelf wilde.
Met als gevolg dat ze er nu helemaal klaar mee is. No more bullshit!

Er zijn ook dynamieken waarin het contact heel erg vertrouwd aan het worden was maar er knopen doorgehakt dienden te worden. In December leek het erop alsof de zielshelft in relatie bereid was te doen wat nodig was maar nu zit deze vooral in een laffe/vluchtende energie.
Het is niet makkelijk. Zowel degene die rent als degene die vlucht heeft pijn en zal constant aan zijn/haar zielshelft denken.

Het is vooral belangrijk om niet achter elkaar aan te gaan jagen. De hoge energie vraagt veel van ons en we hebben zelf innerlijk nog veel werk te doen. Dit soort dingen roepen ook weer heel veel triggers op in ons ego. Er worden stukjes belicht en aangeraakt waar we nog even naar mogen kijken. Hoe rot ook, dit is nodig. De separatie is ook nodig. Verwacht in deze energie niet teveel van elkaar.

Sommige zielshelften die een tijd niks van elkaar hebben gehoord kunnen nu langzaam aan weer in contact komen. Je zult merken dat het contact veranderd en de masculine voorzichtiger wordt in benadering en wellicht wat respectvoller.

Zielshelften die elkaar al die tijd zijn blijven spreken kunnen nu wat fijner contact krijgen. Ze willen wel van elkaar weten of ze op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.
Wat hebben we aan elkaar? Kan ik bij je terecht als ik het moeilijk heb en ben je er voor me op de manier die ik nodig heb?

Oude geliefden ploppen nog steeds op in mensen hun pb’s en ook per app, sms of mail. Dit hoeft niet persé iets te betekenen maar kan ook een test zijn. Ga goed voelen of iets oude of nieuwe energie is.

De energie wisselt erg en onze behoeftigheid wisselt ook per dag. Probeer goed na te gaan of het missen van jouw zielsgeliefde op bepaalde momenten niet gewoon behoeftigheid is, dat je het liefst een arm om je heen zou willen, en daarmee ook weer een zwak moment creëert juist terwijl deze seperation zo belangrijk is. Om niet terug te vallen in oud gedrag en een nieuwe standaard voor jezelf te zetten zal je hier echt beter in moeten gaan voelen en meer jouw grenzen moeten gaan stellen. Ook als jouw zielsliefde naar jou uitreikt. Probeer verder en dieper te kijken dan wat jouw ego jou vertelt.
~~~~~~

GOLVEN VAN BLISS / JOUW GAVEN UITPAKKEN
Gelukzalige gevoelens, huilen van blijdschap of trots, intense dankbaarheid en liefde voor jezelf. Dit kan je in deze energie zomaar overkomen. Trots zijn op jezelf. Wat je bereikt hebt of over wat je in het dagelijks leven doet. Trots op jouw gaves en je kan druk bezig zijn met het integreren hiervan. Het ontwikkelen van jezelf op een bepaald gebied, middels een cursus of zelfstudie, door je te verdiepen in bepaalde materie. Het kan zomaar gebeuren dat je dit jaar ineens bepaalde gaven ontdekt of ontwikkeld. Iets waar je misschien al jaren op gehoopt had kan zomaar ineens gebeuren.

UITLIJNING DNA / KRISTALLIJNE ENERGIE
De hoge schumann resonantie is iets wonderlijks. Het werkt op onze DNA en onze hersengolven en zet een hoop in gang als je deze energie goed kunt hebben. Om jezelf te begeleiden en de energie goed te laten geleiden is het belangrijk om veel water te drinken. Je kan meer gaan zweten door deze energie. En hou jezelf goed geaard. Neem wat vaker een douche of bad. Masseer jouw voeten, kuiten/schenen om lekker in jouw lichaam te komen.
Je kunt van deze activaties merken dat jouw gedachten heel erg veranderen mbt hoe je eerst over zaken dacht. Sommige zaken raken je nu niet meer, die je voorheen erg bezig hielden. Je kan mensen verwijderen die niet meer bij je passen of verwijderd raken van mensen die eerder heel erg belangrijk voor je waren. Je doorziet bepaalde patronen. Maar ook heb je bepaald gedrag achter je gelaten.

ZWEVERIG
Je kunt je op momenten erg zweverig voelen. Met je hoofd heel ergens anders. Dagdromen of gewoon heerlijk aan het genieten op de hoge energie. Of mooie plannen aan het maken.
Het geeft een beetje een verliefdheidsgevoel. Happy!

EEN ANDERE TAAL SPREKEN
Het verschil tussen 3D en 5D wordt steeds groter en groter. We hebben dit jaar te maken met golf na golf. Alles wordt uitgezuiverd en alles dat niet bij je past zal uit jouw leven gefilterd worden. Het verloopt heel natuurlijk. Hier en daar helaas wel met een verdrietige afloop bv op het gebied van zielsgeliefden of tweelingzielen.
Maar het is net alsof je elkaars taal niet meer spreekt. Bepaalde gesprekken gaan volledig langs elkaar heen. Appjes, pb’s, mails. En kunnen daardoor ook vrij snel vergeten worden.
Je zit letterlijk en figuurlijk op een andere frequentie. De mensen in 3D blijven nu heel erg hangen in wat er allemaal gaande is in het nieuws. Bij sommige mensen beheerst dit hun dag.
Het is vooral erg belangrijk om jouw energie balans in de gaten te houden deze week. Want ga jij toch moeite doen om jouw frequentie te verlagen om deze mensen te begrijpen of te communiceren (forceren) dan ben je binnen no time compleet gedraind/uitgeput.

Sowieso kan je merken of iets goed voor jouw ziel is door de energie die het jou geeft.

HET EFFECT OP KINDEREN EN DIEREN
Op dieren en kinderen werkt deze energie ook door.
Kinderen kunnen wat afhankelijker/hangeriger zijn op dit moment. De hoge energie vraagt veel van hun kleine lichaampjes. Ze kunnen chagrijniger zijn dan normaal of erg boos zijn. Woedeaanvallen hebben.
Dieren kunnen onrustig zijn en veel aandacht vragen. Snauwerig zijn of naar elkaar uithalen.
Of vervelende dingen uithalen. Dit geldt ook voor kinderen. Ze zijn ook sneller overprikkeld dan normaal.

SHOCKWAVES
Er is veel gaande in de wereld momenteel. Bosbranden in Australië, nu een heftige uitbraak van een besmettelijke dodelijke ziekte in China. Hagelstenen ter grootte van golfballen in Australië, sneeuw in Spanje en ook weer in de Oostvaardersplassen.
Hoe erg ook en hoe betrokken je je er ook bij kunt voelen gaat dit allemaal ten koste van jouw energie, zeker op dit moment, die jij veel beter kunt gebruiken. Het is belangrijk om jouw frequentie zo hoog mogelijk te houden zodat de hoge energie makkelijk kan geleiden. Anders loop je het risico om terug te zakken (in ontwikkeling of in jouw proces). Je wilt geen vertragingen oplopen en je wilt jezelf ook niet onnodig uitputten of ziek maken.
Zorg daarom goed voor jezelf. Haal goede voeding in huis en zorg goed voor jouw lichaam.
Meditaties en Helende frequenties (solfeggio op Youtube, boven de 600hz) helpen je enorm in deze energetisch toch best zware tijd.

Probeer triggers/tests te vermijden. Ga niet mee op andermans lage energie. Probeer te voelen wat oude en nieuwe energie is.
Kijk naar wat er bij jouw ziel past en ga daarvoor. Ook al houdt dat in dat je op momenten compleet in jouw eentje zult staan. Dan zei het zo. Soms is het in je eentje of met weinig beter dan met allemaal energiezuigende mensen of mensen die gebruik maken van iets van jou.

Het is tijd om je op jezelf te focussen. Deze energie dwingt je ertoe om zorgvuldig met jouw energie om te gaan. Het is net als met geld, je kan het maar 1x uitgeven en daarna ben je blut. Geef je jouw energie verkeerd uit deze week dan ben je daarna uitgeput of als je niet genoeg oplaadmomenten voor jezelf creëert. Probeer deze dus extra in te bouwen.
Hou er rekening mee dat je op sommige momenten meer voor elkaar krijgt en sommige momenten totaal niets. Dan is het klaar.

Vond je deze update fijn om te lezen en herkende je je er in? Laat een reactie achter.
Je kunt me volgen via mijn facebookpagina en als je het fijn vindt om op de hoogte te blijven over wat er speelt tussen Tweelingzielen/zielsliefdes dan kun je je op mij abonneren. Je kunt nu ook kiezen voor een jaarabonnement in 3 termijnen. De updates kan je dan via facebook terug lezen en je krijgt toegang tot mijn besloten community waar ik nog veel meer deel over spiritualiteit en bewustwording.

Ik wil jullie een mooie week wensen.

Namasté,
Kimberley Kooijman

Berichten gemaakt 74

2 gedachten over “ONDERSTEUNEND JOURNAAL 22-01-2020 POORT + NIEUWE MAAN IN WATERMAN

 1. Hallo Kimberley,

  Ik lees je berichten altijd op verplichtekost. En ik wilde je graag bedanken voor je wijsheid, omdat je mij in je post van november één lichtpuntje hebt meegegeven dat heeft bijgedragen aan een grote doorbraak in mijn leven.

  Alle goeds toegewenst,
  Sharon

  1. Hoi Sharon,

   Heel erg bedankt voor jouw mooie reactie, het is waanzinnig om te lezen dat ik voor een doorbraak heb gezorgd bij jou. Dat maakt me blij dat te lezen.

   Ga zo door!

   Lieve groetjes,
   Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND JOURNAAL 22-01-2…

door Kimberley tijd om te lezen: 9 min
2