ONDERSTEUNENDE UPDATE OVER HET CORONA VIRUS IN NEDERLAND

Ik zat vorige week in Spanje waar ik met veel plezier hielp bij een retreat. Op Vrijdag ochtend kwamen er verontrustende berichten binnen over de maatregelen mbt het coronavirus in Nederland. Hoewel ik nog niet op de hoogte was van de situatie in Spanje was mijn eerste ingeving “je moet direct terug”. Alle maatregelen bewegen namelijk richting een lockdown.Het afgelopen weekend is Spanje zo goed als op slot gezet. Op Zaterdag mocht men zich al niet meer op straat begeven. Doe je dit wel dan riskeer je een hoge boete.

HULDE AAN DE LICHTWERKERS
Ik zie veel mooie en hoopgevende berichten van mede lichtwerkers voorbij komen over de mooie tijd waar we nu in leven en de hoopvolle toekomst waar we ons naartoe bewegen. Wat ik van harte aanmoedig en toejuich.Ik kom zelf alleen even een wat andere boodschap brengen. Want lichtwerkers werken namelijk ook op schaduwkanten en op de minder leuke kant van gebeurtenissen. It’s a dirty job.

CORONA, IS ER ECHT EEN VIRUS?
Het antwoord daarop is: JA. Er is echt een virus. In China en in Italië is het momenteel het ergst met Corona maar naar verwachting zullen Spanje en Amerika snel volgen. De situatie in Italië is een horror. Er overlijden mensen op straat omdat ze te laat worden geholpen en de ziekenhuizen overvol zijn.Er is veel te laconiek omgegaan met het virus aldaar dus het aantal besmettingen greep snel om zich heen.

DE EERSTE GEVALLEN IN NEDERLAND
De eerste gevallen van Corona laten zich in Nederland zien, het gaat er nog niet zo heftig aan toe als in bijvoorbeeld Italië maar dat neemt niet weg dat het er niet is. Dat er geen gevaar is. Het duurt ongeverr 5 dagen voordat het virus erge vormen aanneemt en in Italië loopt ongeveer 3 weken voor op de situatie bij ons.Wij lachen het weg omdat we er weinig van zien maar hier zal het uiteindelijk ook zichtbaar gaan worden.

CORONA CONSPIRACIES / VERBORGEN AGENDA’S
Er zijn zeer veel ontwikkelingen gaande momenteel en achter de schermen gebeurd er nog veel meer. Ik wilde jullie graag informeren, ik twijfelde of ik dit wel moest doen aangezien sommigen zullen denken of vinden dat het vergezocht is. Maar, again, iemand moet het doen, daar de meesten het nogal zweverig brengen alsof we nu prachtige tijden tegemoet gaan; we gaan echt een behoorlijke heftige tijd tegemoet! En daar moeten we ons voor opmaken!

Achter de schermen zijn grote machten met elkaar in gevecht. Het is als een groot levensecht monopolyspel. De Khazaren (Elite/ Cabal) strijden momenteel tegen “nieuwkomer” Bezos, en er schijnt een massa arrestatie te zijn van bekende mensen, politici, bankiers, Koningen en Koninginnen. Of dit allemaal werkelijk gaande is zal de komende tijd duidelijker gaan worden.
Ook wie er allemaal tegen wie strijdt.

Let maar eens op al die celebrities en premiers/ politici die nu ineens allemaal het virus hebben of verschijselen hebben. Opvallend toch?

Wat een feit is is dat we een script volgen wat momenteel uitgerold wordt. In 1720 was er de Plaag die voor 100.000den doden zorgde, in 1820 was er een Cholera uitbraak, in 1920 zorgde de Spaanse Griep voor 500 miljoen zieken en 100 miljoen doden en nu, precies 100 jaar later, hoe toevallig, is er Corona.Niet geheel ontoevallig is ook de naam.
Als je je alleen al in de naam verdiept (ik deelde er een plaatje over een aantal dagen geleden) is het sick.

Het Coronavirus is bewust ingezet tegen het volk. Het is er ook bewust om voor dood en verderf te zorgen maar het is er ook voor afleiding en dat is wel te merken, want je hoort niets anders dan Corona.

MOETEN WE ONS ZORGEN MAKEN?
Corona is een hele zware griepvariant. Het zal mensen grijpen of vat krijgen op mensen die al zwakker zijn. Mensen met een lage frequentie (3D bewustzijn), mensen met een slechte mindset (doemdenken/angstdenken/pessimistisch/depressief), mensen die al een slechte gezondheid hebben. Oudere mensen zijn vatbaarder. Maar oude mensen die gelukkig zijn en leven en gezond eten zullen minder grote kans maken om ziek te worden.

We worden richting het 5D bewustzijn gepusht.

Hier in Nederland zullen relatief weinig doden vallen, in tegenstelling tot Amerika waar het leed echt niet te overzien zal zijn (http://www.deagel.com/country/forecast.aspx hier staan de voorspellingen van de populatie van alle landen geschat tot 2025)

WAT GEBEURT ER MET ONZE BANEN EN ONZE FINANCIËN?
Een aantal jaren geleden hebben Rutte en zijn kornuiten in Brussel al 1400 MILJARD van ons pensioengeld afgeroomd, zonder dat veel mensen daar vanaf wisten.

Tevens zijn er al een flink aantal jaren schandalig hoge vaste lasten gerekend, schandalig hoge premies betaald en schandalig veel belasting geheven en dat zal allemaal bedoeld zijn geweest om dit gat op te vullen. Hier hebben ze namelijk al jaren naartoe bewogen.

Het feit dat de AEX nu naar beneden stort en er beduidend minder belastinggeld binnen komt zal ze ook allemaal een worst zijn, ze hebben jarenlang ons geld opgepot en toegewerkt naar dit moment.
Ik mag hopen dat we met ONS EIGEN GELD worden geholpen en uit de brand worden geholpen. Ik verwacht dat wel.
Als ik kijk naar hoe snel de regering 5 Miljard uittrok voor de Horeca Branche dan zal dat goed moeten komen.

IS EEN LOCKDOWN NODIG?
Het antwoord is JA. Om onszelf te beschermen kunnen we het beste thuis zitten.Een lockdown zal niet uitblijven. Ik voorspelde dat dit weekend al besloten zou worden dat de scholen dicht zouden gaan. Ik voorspel ook dat andere winkels snel zullen volgen. Ik hoop het uiteraard niet maar het is wel het “veiligst”.

WE GAAN EEN COMPLEET ANDERE TIJD TEGEMOET
We zitten nu in het midden van de storm. Je voelt je onrustig. Je hebt geen idee wat er gaat komen.
Je kan je angstig voelen. Onveilig en verdrietig. Wat nu? What’s next.

We gaan compleet andere manieren van omgaan met elkaar tegemoet.
Het financiële systeem wordt omver geworpen.
De val van de dollar is in gang gezet.

En wellicht zelfs de val van de Cabal. (Wat een zeer interessante, spannende en gave ontwikkeling op zich is).Maar we gaan ook de komende tijd veel te maken krijgen met ziekte en dood. En dus met verlies. Verlies van dierbaren of van bekenden van onze dierbaren. En dat vraagt veel kracht en moed van ons. Uithoudingsvermogen.

Er zullen veel meer mensen wakker gaan worden. Omdat dit allemaal niet ontoevallig is merk je nu al dat er een grote stroom mensen kritisch gaan nadenken over wat er allemaal gaat gebeuren.

Over dat ze met een (verplicht) vaccin willen gaan komen. Over dat ze te laat maatregelen nemen mbt het virus. Maar ook over alles wat wèl en niet kan. Mensen denken na, en dat is nodig.

FOCUS OP WAT WE WÈL HEBBEN
Het is belangrijk om ons te focussen op dat wat we allemaal wèl hebben. Dat wat goed gaat. Niet op ziekte maar op gezondheid. Op de vrijheden die we nog hebben. Op de luxe. Op de veiligheid.

De komende tijd te focussen op wat je allemaal wèl kan in deze tijd. We mogen vertragen. Een stapje terug gaan doen.

We hebben meer tijd voor onszelf. Tijd om lekker dat boek te gaan lezen of die cursus te gaan maken of doen.Spelletjes doen met onze kinderen, knutselen, bakken.

Genieten van elkaar en van onze dierbaren.De banden te intensiveren met de mensen van wie je houdt. Als je elkaar niet fysiek kunt zien, ga beeldbellen. App elkaar. Laat weten hoeveel je voor elkaar betekent.

EINDE KAPITALISME
Er word gezegd dat het einde ingaat van het kapitalisme. Een einde aan het grote graaien. Dat mensen berecht gaan worden en het geld eindelijk weer eerlijk verdeeld zal gaan worden.Het zal tijd worden.
Tijd dat het slavenbestaan eindigt.

We zijn hier gekomen met een reden en tevens heeft iedereen de incarnatie gekozen waar hij/zij zich nu in bevindt. Dat betekent dus dat alles goed is, perfect zoals het is, hoe het ook mag lopen. Met elk wezen, elke plant, elke boom, elk mens, heeft gekozen voor dit bestaan, hier, nu, op dit moment.

HOU JE STERK EN STAY SAFE
Er wordt gesproken van een end-game. Die endgame is niet tussen ons, de mensen. Maar tussen hogere machten. Wij strijden nu tegen een virus. Eigenlijk hoeven wij ons alleen maar gedeisd en veilig te houden. Onze mindset goed en positief te houden. Goede voeding tot ons nemen. Goede gedachten.

Ons omringen met goede mensen. Vooral NIET angstig zijn. Het is logisch dat deze situatie je onrustig maakt en het is logisch dat je je zorgen maakt en dat je niet weet waar je aan toe bent.

Ik hoop je met deze update wat meer inside information te hebben kunnen geven over het virus en over wat er gaande is achter de schermen.

Neem de maatregelen serieus. Better safe than sorry.

Mocht ik nieuwe nieuwtjes hebben hierover dan breng ik ze naar buiten.

Thank you all for your support en vertrouwen.
Namasté

Paragraaf

Kimberley Kooijman

Kimberley Kooijman

Berichten gemaakt 72

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNENDE UPDATE OVER HET…

door Kimberley tijd om te lezen: 6 min
0