ONDERSTEUNEND ENERGETISCH JOURNAAL VOOR HET COLLECTIEF + TWEELINGZIELEN UPDATE NIEUWE MAAN IN RAM 24-03-2020


Er hangt weer een hoop spanning en rariteiten in de lucht op dit moment. Je kan slecht slapen, de slaap maar niet vatten en als je dan eindelijk slaapt moeilijk wakker worden, behoefte hebben aan meer slaap, veel last hebben van hoofdpijnen, nekpijn, spanning tussen of in de schouders, rugpijn, pijn in het bekken en/of heup, reumatische pijnen, zware benen, pijnlijke knieΓ«n, meer of minder trek in eten, last van de darmen, maag, keel en slokdarm. Misselijkheid. Duizeligheid. Zeeziek, last van hartkloppingen, wazig zien/dubbel zien. Zweten/stinken naar zweet / lichamelijke detox, ascensie symptomen. Hang naar het verleden of last hebben van flashbacks/lucide dromen/dejavu’s.

Mensen hebben minder geduld, een kort lontje, reageren sneller boos, ook mensen waar je het niet snel van verwacht. Emotionele uitbarstingen. Bommen kunnen barsten.

Er kan agressiviteit ontstaan, je kan uit jouw slof schieten of erger boos worden dan je van jezelf gewend bent. En zaken rondom onrecht kunnen harder binnenkomen en boos maken.

π…π‘π”π’π“π‘π€π“πˆπ„ / π“π„π‹π„π”π‘π’π“π„π‹π‹πˆππ†
Veel mensen hebben nu last van een hoop frustratie. De coronacrisis maakt een hoop los maar het zit ook in de energie, dus dubbel op op dit moment.

Je kan frustratie hebben omtrent niet hetgeen te lijken te krijgen wat je denkt te verdienen. Constant weer die deksel op je neus of die deuk in jouw vertrouwen. Constant weer die bevestiging dat je niet hetzelfde terug krijgt als je geeft. Maar alsof dat wat je doet ook totaal niet wordt opgemerkt of gewaardeerd door de ander. En je dus niet wordt gezien en gehoord. En je kan je in de steek gelaten voelen.

π‚πŽπ‹π‹π„π‚π“πˆπ„π•π„ πŽππ‘π”π’π“
Door de hang naar het verleden en de collectieve onrust die er nu gaande is kan het zijn dat je iets van iemand gaat horen waar je al een tijd niets van gehoord had. Deze tijd zorgt ook een beetje voor verbroedering en β€œdat we een beetje op elkaar letten.

π’π‚π‡π”π‘πˆππ† 𝐈𝐍 π‘π„π‹π€π“πˆπ„π’/ π‘π„π‹π€π“πˆπ„π’ π–πŽπ‘πƒπ„π 𝐎𝐏 𝐒𝐂𝐇𝐄𝐑𝐏 𝐆𝐄𝐙𝐄𝐓
Hierdoor ontstaat er schuring in relaties. Want je hebt geen zin meer om je constant te moeten bewijzen tegenover anderen, tegenover de massa, dat jij er toe doet en dat jij er mag zijn.

Irritaties lopen op.

Je hebt geen zin meer om achter anderen aan te blijven zitten om jouw waarde te bewijzen en zodat het contact behouden blijft of zodat de familie in contact blijft met elkaar. Jij lijkt altijd maar weer die peacemaker, degene die de boel bij elkaar houdt maar het wordt nooit gewaardeerd, je krijgt altijd alleen maar weer het gezanik en het gezeur te horen, en wat je allemaal fout doet en nooit een compliment of bevestiging dat het er toe doet wat je allemaal doet.

π‘π”π™πˆπ„ 𝐎𝐌 πŠπ‹π„πˆππ„ πƒπˆππ†π„π“π‰π„π’
Kleine dingen in bv het huishouden of binnen het gezin kunnen nu erg frustreren. Door deze nieuwe maan energie is het thuis lesgeven aan de kindjes een behoorlijke uitdaging! Je kan veel schuring/frustratie en discussies hebben.

Je kan het idee hebben dat jij bijna alles doet en jouw partner niets of degene met wie je samenwoont of de kinderen de kantjes er vanaf lopen.Sleur of vaste patronen kunnen momenteel ook voor de nodige ergernissen zorgen en dan nog het gevoel van totaal vast zitten de komende weken, maakt heel erg onrustig.

Je kunt ruzie krijgen om de kleinste dingen. Waarschijnlijk is er toch meer aan de hand dan dat stomme kleine dingetje. Wellicht is het ee idee om verder te vragen. Ga de boosheid voorbij. ❀

π‡π€π‘πƒπ‡π„πˆπƒ/π•π„π‘ππˆπ“π“π„π‘πˆππ†
Deze energie kan je een beetje verbitterd maken of verharden. Accepteer het feit dat je teleurgesteld bent. Ventileer eventueel bij een goede vriend/vriendin, bij jouw partner of laat het diegene zelf weten als je frustraties hebt tegenover hem of haar. Het zal je opluchten.Het is soms lastig om op afstand met elkaar te communiceren. Een gesprek in real life kan een hoop verhelderen.

π‚πŽπŒππ‹πˆπŒπ„ππ“π‰π„π’ 𝐆𝐄𝐕𝐄𝐍
Gezien de spanning in de lucht en de heftige thema’s waar veel mensen op dit moment hard aan werken kan het geen kwaad om hier en daar met complimentjes te strooien of iets liefs te doen voor een ander.

πŠπ€π‘πŒπ€ π”πˆπ“π–π„π‘πŠπ„π / π“π‘π€π”πŒπ€β€™π’
Er wordt nu collectief hard gewerkt op karmisch gebied. De hele wereld is nu bezig met het uitwerken van het collectieve trauma
Je kan nu flashbacks krijgen over zaken uit het verleden waar je nog even naar mag kijken. Je kan zomaar ineens overvallen worden door verdriet of pijn. Dejavu’s krijgen of heftige dromen over dingen van vroeger.

Sommigen van ons lijken vast te lopen op bepaalde stukken en zien het even helemaal niet meer zitten.

De komende tijd (maanden) zal er meer duidelijkheid komen op dit gebied en zal je doorbraken gaan maken waardoor je Γ¨cht verder kunt, de toekomst in. We worden door deze crisis min of meer gedwongen. We kunnen niet meer wegkijken. We worden keihard geconfronteerd met de realiteit en onze eigen creaties (self-fullfillingprophecies).

𝐏𝐋𝐀𝐍𝐍𝐄𝐍 π‡π„π‘π™πˆπ„π
Collectief zal bijna iedereen zijn plannen moeten herzien. Alle plannen die je gemaakt hebt voor de toekomst. Alles lijkt als een kaartenhuis in elkaar te lijken gestort. Er is bijna niemand die nu floreert en die zich nu zeker voelt over zijn/haar eigen toekomst.

Deze crisis zorgt ervoor dat we nieuwe wegen mogen gaan zoeken en vinden. Passend bij de nieuwe energie en de nieuwe aarde die er aan komt.

Het maakt op dit moment een grote scheiding zichtbaar tussen 3D en 5D waardoor er nu ook veel verdeel-en-heers is. Dit komt door de weerstand die er momenteel is en deels door de rebelse/baldadige energie. De Ram komt graag in actie maar er valt nu weinig actie te ondernemen en dat uit zich dan in frustratie. De frustratie richt zich voornamelijk op de mensen waarbij het veilig voelt om je te kunnen uiten.

π’ππ€πππˆππ† πŽπππŽπ”π–π„π
De komende dagen wordt de spanning richting de maan in Ram opgebouwd. Deze spanning is terug te voelen in jouw lichaam maar ook in jouw dagelijkse doen en laten. Je hebt net even wat minder geduld dan normaal. Bent sneller overprikkeld of door je energie heen.Sneller of vroeger moe en een klein dingetje kan je al snel teveel worden. Hele grote pieken en dalen in jouw energie. Belangrijk is het om jouw energie te managen. Balans te zoeken en kijk ook naar wat jou ontspanning geeft.

π™π„π‹π…π™πŽπ‘π†
In deze tijd mogen we extra goed voor onszelf zorgen en lief zijn voor onszelf. Zelfzorg is tevens een belangrijk topic van deze maan. Het kan zijn dat je jezelf al een tijdje verwaarloosd (op een bepaald gebied) en wat beter voor jezelf wilt zorgen. Je even terug trekken uit alle hectiek is ook voor jezelf zorgen. De crisis dwingt ons hier toe. De focus meer op jezelf. Op jouw gezin. En daar waar punten van verbetering nodig zijn.Achterstallige zaken weg te werken.

πŒπˆπ’π‚πŽπŒπŒπ”ππˆπ‚π€π“πˆπ„
Op dit moment lijken mensen elkaar even niet zo goed te begrijpen. Praten we langs elkaar heen. Lijken we wel een andere taal te spreken. Binnen relaties, vriendschappen maar ook op school of op het werk. (3D vs 5D)
We leven allemaal in ons eigen wereldje momenteel, in onze eigen bubbel met een korte spanningsboog. En iedereen lijkt wel zoekende naar conflicten of naar de schuld bij anderen te leggen.

Het kan voorkomen dat iemand je in deze energie Γ¨cht niet hoort.Dit kan voor vreemde situaties zorgen. Iedereen zit momenteel erg in zijn ego en in eigen belang. Stress doet dit met de mens.

π“π–π„π„π‹πˆππ†π™πˆπ„π‹π„π / π’πŽπ”π‹πŒπ€π“π„π’ / π™πˆπ„π‹π’π‹πˆπ„π…πƒπ„
Momenteel is er een hele grote behoeftigheid en door het Corona gebeuren is er veel verwarring en angst. Dit is collectief heel erg voelbaar voor de gevoeligsten onder ons.
Het kan dus dat je iets hoort deze dagen of al iets gehoord hebt. Het contact kan mooi zijn en fragiel.

Door de behoeftigheid en de energie in Ram is er ook een erotische energie gaande. De onzekerheid die in de lucht hangt zorgt ervoor dat er geen filter is waardoor er veel geflirt kan zijn over en weer en ook de wil er is om af te spreken en intiem te zijn.

De maan in Ram is niet een ideale energie want hij schiet werkelijk alle kanten op. Je kan je erg ongeduldig voelen en de energie kan zo weer omslaan waardoor je er weer even klaar mee bent als er niet zo gereageerd wordt als jij wilt/verwacht.

Probeer wat meer geduld te hebben en ook wat meer begrip te hebben voor elkaar.En probeer ook niet alles eruit te floepen.Soms werkt het om wat je zou willen zeggen op te schrijven. Dit kan al heel opluchtend werken en je zal er ook direct achter komen welke behoeftigheid of vraag hierachter ligt, waardoor je wellicht weer een stukje verder komt en de behoeftigheid een beetje bij jezelf kunt houden.

De β€œrelatie/band” met jouw zielshelft is een spiegel voor jou en je triggert elkaar constant in elkaars pijnstukken/onzekerheden.Daardoor is het aantrekken en afstoten ook zo erg.

Je zal door deze week van karmisch werken wellicht ook merken dat je jouw zielshelft hebt aangetrokken vanwege jouw ouders. Dat je soortgelijke topics deelt. Of dat jouw zielenhelft op 1 van jouw ouders lijkt of dezelfde problemen heeft als 1 van jouw ouders of misschien zelfs grootouders.

Het kan zijn dat jullie mooie intieme gesprekken hebben over het verleden. Over wat jullie gebeurd is.

De crisis kan ervoor zorgen dat het contact de komende weken verdiept gaat worden.

Het is essentiΓ«el dat je je op bepaalde momenten weet in te houden en niet teveel vanuit ego of behoeftigheid reageert. Stel je kwetsbaar op. Deel jouw diepste angsten met elkaar. Dat is wat verbindt.

Als er geen contact is kunnen jullie elkaar op dit moment heel sterk voelen. Je kan bijzondere dromen hebben over hem of haar. Je kan veel tekens krijgen. Allerlei toevalligheden. Je kunt positieve energie naar jouw zielshelft sturen om hem/haar te ondersteunen.
β€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œβ€œ
𝐓𝐄𝐆𝐄𝐍 𝐃𝐄𝐙𝐄𝐋𝐅𝐃𝐄 π“π‘πˆπ†π†π„π‘π’ / 𝐓𝐄𝐒𝐓𝐒 π€π€ππ‹πŽππ„π
Niet alleen op het gebied van tweelingzielen spiegelen we elkaar. Ook in al onze huidige relaties, zelfs die met onze kinderen maar ook partners, familie, collega’s die ons triggeren, overal vinden we die spiegels en triggers.

En overal zullen we deze week bepaalde pijnstukken tegen kunnen komen waar we maar tegenaan blijven lopen.De kunst is om anders tegen de dingen aan te gaan kijken.

Hoe kan het dat je steeds dezelfde zaken aan blijft trekken? Of steeds op een bepaalde manier behandeld wordt? Keer op keer? Het komt door jouw trilling. Wellicht zit je met een beperkende overtuiging over jezelf waardoor je steeds op deze trilling mensen aan blijft trekken.

Hier mag je echt iets mee gaan doen.Je kan nu letterlijk wakker liggen van de manier waarop je behandeld bent in een bepaalde kwestie. En het kan zijn dat je veel moeite hebt om dit los te kunnen laten.

Probeer te kijken naar wat er achter je boosheid/teleurstelling en verdriet zit om verder te kunnen komen.

πŽππ•π„π‘π–π€π‚π‡π“π„ π–π„ππƒπˆππ†π„π
Nog steeds, ondanks dat mercurius retrograde over is hangt er gekkigheid in de lucht. Helaas kunnen we nog steeds te maken hebben met onverwachtse (hoge) rekeningen/kosten, zaken die heel anders lopen dan we hadden gedacht (ook door miscommunicatie) en vertragingen, storingen met apparaten en techniek.

Maar ook bijzondere ontmoetingen/gebeurtenissen of het in contact komen met iemand die op zielsniveau enorm met jou resoneert.

De energie zorgt voor hypersensitiviteit waardoor de topics die er nu zijn nog heftiger belicht worden en doorleefd mogen worden.

Het is een tijd van diep emotioneel werk en hierdoor kan je even wat minder bereikbaar zijn dan normaal, dit kan ook voor anderen om jou heen gelden.

Veel mensen hebben moeite met de energie op dit moment en voelen zich onrustig en verward en zijn op zoek naar houvast.

Het kan dat er deze week een ruzie gaat ontstaan over een langsluimerend probleem of iets dat maar niet uitgesproken is of opgeklaard/opgelost.Het kan ook zijn dat er mensen snode plannen maken om een ander het leven zuur te maken. Tegen de nieuwe maan aan wordt de energie scherper en valser en kan men te maken krijgen met valsheid en laagheid. Of achterbaksheid/verraad.

Iemand kan zich heel vreemd gaan gedragen of juist een masker laten vallen en zijn/haar ware aard laten zien.
Je zal je de hele week onrustig kunnen voelen en problemen kunnen hebben met jouw slaap. Als je de behoefte hebt om te slapen, ga naar bed. Ook als je een middagdutje wilt doen. Doe dat. Neem zoveel ontspanning als jij nodig hebt.

Zet wat vaker ontspannende muziek aan deze week, ga lekker in de zon zitten en laad je op.Op youtube zijn er veel positieve affirmaties te vinden of positiviteits affirmaties om weer lekker in de flow te kunnen komen of jouw dag fris en positief te beginnen.

Kijk dingen waar je blij van wordt. Vermijd het nieuws als dit jou onrustig maakt. Connect met mensen die je blij maken en die positief zijn.Het kan handig zijn om deze week β€˜s ochtends anders te beginnen, met een ritueel om ervoor te zorgen dat je wat meer zin in de dag krijgt en er wat meer uit kan halen.

π†π‘πŽπ“π„ π•π„π‘π€ππƒπ„π‘πˆππ†π„π 𝐎𝐏 πŠπŽπŒπ’π“ / πŸ“πƒ
Deze wereldwijde crisis zorgt voor mega grote veranderingen in de maatschappij. In het leven zoals wij die kennen en gekend hebben en in de toekomst. Alles wordt momenteel herschreven, herzien en heroverwogen.
De aarde krijgt een soort van reset. Alles dat niet klopt en niet okay is wordt weggefilterd. Hele grote bedrijven zullen failliet gaan. De maatschappij wordt compleet ontwricht. Mensen die nog in 3D denken zitten kunnen wanhopig worden en erger. Sommige mensen zijn ontzettend bang op dit moment.

We staan pas aan het begin van deze mega collectieve shift. Dit is waarschijnlijk het grootste event dat we in ons leven mee zullen maken en het is belangrijk om er zo naar te (blijven) kijken.

Het leven zoals we het gewend waren zal nooit meer hetzelfde worden.
Ondanks dat er zoveel negativiteit is en zoveel slechts over te verzinnen valt, we zeker te maken krijgen met een hoop leed om ons heen is het zeer belangrijk onze energie hoog te houden, voor onze weerstand maar ook om de positiviteit te zien die ons in de toekomst te wachten staat.

Het einde van capitalisme. De val van de dollar. De val van de Cabal (elite), meer eenheid tussen de mensen. Na deze crisis zal er veel meer verbinding zijn. Er zal veel meer dankbaarheid komen voor wat we hebben en eigenlijk al hadden. De maatschappij was strontverwend geraakt en lui. Men dacht niet meer na bij wat ze deden, stonden op de automatische piloot en klaagden alleen maar. Uitbelust, burned out. Nu krijgen de mensen tijd om te vertragen. Tot rust te komen. Te onthaasten. Allerlei zaken in te halen. Te ontspullen. Alles anders in te richten.

Genieten van alles dat je wèl hebt. Je wordt met de neus op de feiten gedrukt. DIT is waar je het mee zult moeten doen de komende tijd.
Heel weinig afleiding. Je kan niet meer (weg-)vluchten voor de realiteit. You have to face it!DIT is de realiteit! Dit is waar je voor gekozen hebt. Ben je er niet tevreden mee dan kan je het in de toekomst wijzigen, maar niet NU. Nu zul je deze feiten moeten accepteren.

Er zullen door deze veranderingen hele mooie dingen gaan ontstaan in de toekomst. Bijzondere samenwerkingen. Co-creaties. Het vraagt om out-of-the-box te denken en om alternatieve manieren te zoeken van omgang met elkaar maar ook qua werk en thuissituaties.

𝐄𝐑 πˆπ’ 𝐆𝐄𝐄𝐍 π†πŽπ„πƒ 𝐄𝐍 π…πŽπ”π“. 𝐋𝐀𝐀𝐓 𝐉𝐄 ππˆπ„π“ 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄𝐋𝐄𝐍!
Gezeur over mensen die hamsteren. Gezeur over mensen die dan wel dan niet in het virus geloven. Gezeur over moeders die nu al gek worden van hun kinderen en/of man (of andersom). Gezeur over moeders die hun kinderen (nog) buiten laten spelen.Er is geen goed of fout. Je krijgt en ervaart alles zoals het voor jou de realiteit is. Dus als jij dit/dat ziet dan is dat jouw realiteit.

Probeer elkaar te begrijpen in plaats van je te laten verleiden tot verdeeldheid. Het laatste waar de maatschappij nu op zit te wachten is verdeeldheid. Het is juist de bedoeling dat we nader tot elkaar gaan komen. We zitten ALLEMAAL in hetzelfde schuitje. Je kan een ander niet veroordelen op het feit dat hij bang is of vanuit paniek reageert. En jij bent niet beter omdat jij iets wel/niet gelooft of de zaken misschien wèl doorziet en je wakker bent.

Het is juist de tijd voor ons wakkere/bewuste mensen om de anderen zo goed mogelijk op te vangen.Deze energie, nieuwe maan in Ram is niet ideaal. Laat je conflicten voor wat ze zijn en kijk er na de maan opnieuw naar (als dat nodig is). Laat je niet verleiden tot het voeren van discussies of meeslepen in andermans snode/wraakzuchtige plannetjes.

Probeer de focus te leggen op zaken die belangrijk zijn voor jou. Zoals ik al eerder zei, jouw energiebalans is nu erg belangrijk. Angst/paniek zorgen voor een lagere frequentie en een verzwakt immuunsysteem. Als je merkt dat je angstig bent probeer het volgen van het nieuws een beetje los te laten. En probeer je focus te verleggen naar zaken die jouw aandacht nu nodig hebben/ kunnen gebruiken.

Ik ben heel benieuwd jij deze energie ervaart en hoe jij tegen de dingen aankijkt.

Als je je kan vinden in mijn journaal, laat een reactie achter <3

Ik wens iedereen mooie dagen. Stay safe my friends!
NamastΓ© <3
Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nl

Berichten gemaakt 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH JOUR…

door Kimberley tijd om te lezen: 12 min
0