EXTRA ONDERSTEUNEND ENERGIE JOURNAAL RICHTING VOLLE MAAN IN VISSEN 14-09-2019

Deze dagen vragen extra energie van je en je kan behoorlijk in je hoofd bezig zijn met tal van ego zaken. Allerlei zaken vragen om jouw aandacht en om andere gedachtepatronen.

KLAMPEN, VASTHOUDEN AAN HET OUDE
Op dit moment zijn veel mensen bezig met het krampachtig in stand houden van bepaalde situaties. Relaties die niet meer werken, waarbij de rek er al lang uit is, al JAREN en toch blijven mensen vasthouden vanuit oude 3D programmeringen, de angst voor eenzaamheid, het alleen te moeten doen, het er “alleen voor te moeten staan”. Vanwege geldzaken of contracten of “ja maar de kinderen hebben hier niet om gevraagd”.
Je bent op de wereld gekomen voor jezelf, jij hebt gekozen voor deze menselijke ervaring met alle verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Qua werk vergt het ook de nodige inspanningen.
Het is een uitputtingsslag en je moet je afvragen of dit wel is wat je wilt en bij je past. Waarom hou je zo krampachtig vast? Waar ben je bang voor?

HET HOOFD MAAKT OVERUREN
Je kunt uitgeput op de bank zitten, je maakt je overal zorgen om. Komt het allemaal wel goed? En hoe zit het dan met dit? Tegelijkertijd wil je dat je dierbaren in orde zijn. Je houdt 10 ballen in de lucht.
Terwijl jouw lichaam en hoofd schreeuwen om rust.

VERMOEIDHEID
Momenteel hebben velen van ons het idee dat ze weer terug schieten in hun burnout of er nu tegenaan zitten.
De energie maakt dat je je compleet uitgeblust kunt voelen.
Slapen. rusten. Niet teveel onzin tv kijken, niet teveel meegaan in onzin gedoe van anderen. Momenteel kan je jouw energie alleen maar gebruiken voor zaken die er toe doen.
Zeg afspraken af waarvan je weet dat ze je zullen uitputten. Plan ontspanning in, of doe jezelf een fijne massage cadeau.

Iedereen is moe, onze kinderen zijn nu ook kapot (moe) en hebben meer behoefte aan liefde/genegenheid en steun.

EET GEZOND / DRINK VOLDOENDE
De energie vergt nu iets meer van het lichaam, drink daarom voldoende (water) en eet ook genoeg groenten en fruit. Het kan zijn dat jouw lichaam om meer vraagt dan normaal, luister hiernaar.

TWEELINGZIELEN / TWINFLAMES / SOULMATES

Er hangt nog geen verandering in de lucht. Er wordt veel gewerkt aan eigen processen en er is nauwelijks contact mogelijk. Als er al contact plaatsvindt dan zitten beide zielshelften op een andere frequentie.

Beide ben je heel erg bezig met wat je allemaal wilt, de toekomst is momenteel erg belangrijk en jullie zijn er veel over na aan het denken en hebben er wellicht beide ook een andere visie over.
Het ego wil van alles, vooral materialistisch, heeft een romantisch plaatje van wat hij verwacht voor de toekomst en wil dit nastreven.
Momenteel nemen 3D gedachten het over en wordt er niet objectief gekeken vanuit de zielsliefde maar meer vanuit materialisme en bezitten.

Je wilt weten waar je aan toe bent.
Geef de ander de tijd om net zoals jij nu te struggelen. Deze energie vergt veel en vraagt om misschien moedige keuzes te gaan maken.
Het los laten, het niet langer vast te klampen aan oude situaties die niet meer dienen.
Maar ook om oude situaties met jouw zielshelft los te laten en open te staan voor een stukje vergeving.
Wees niet zo hard voor de ander en ook minder hard voor jezelf.

Het is een moeilijk maar mooi proces.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TELEURSTELLING IN JEZELF
Velen van ons hebben last van een bepaalde teleurstelling.
Als het niet zo loopt als wij willen kunnen we ons zo schamen of zo boos of teleurgesteld zijn. Anderen om ons heen lijken alles maar te bereiken en bij jou lijkt alles tussen je vingers door te glippen.
Het is moeilijk momenteel om het positieve van situaties in te zien, ik merk het ook bij mezelf op.
Toch is er al zoveel veranderd in een korte tijd. Probeer je daar op te focussen. Niet op wat je allemaal wilt of wat allemaal niet lukt maar op wat je al hebt bereikt en wat je wél lukt. Wat lukt jou allemaal wél in deze verdomd vermoeiende energie? Wees daar trots op!

WEERSTAND & ZAKEN GAAN MIS / NIET DOOR
Op alle fronten is er weerstand. Echt bijna alles kan voelen alsof het tegenzit. Er zijn vertragingen, er zijn onvoorziene rekeningen/kosten, er zijn afspraken die niet doorgaan, belangrijke zaken die niet doorgaan. Annuleringen.
Apparaten die stuk gaan of grote storingen geven, techniek die niet mee zit, net als met mercurius retrograde, die onrust kun je nu ook voelen.

GEEF JE OVER
Geef je over aan de stroming. Probeer minder in jouw hoofd bezig te zijn. Het gevecht met jezelf en wat je wilt, met jouw ego op te geven. Geef je over aan de flow. Aan het positieve. Aan wat wél is, aan wat je wél bereikt. Aan de mogelijkheden die er voor je liggen in plaats van de beperkingen waar je je op focust.

OPRUIMEN
Het is een goede tijd om ruimte te creëren, oude dingen los te laten en orde te scheppen, orde in jouw huis of in financiële zaken schept ook orde in het hoofd.
Wellicht is het een idee om een aantal dingen op marktplaats of aanbodgroepen te zetten.
Alles wat in de weg zit of jou ergert weg te doen. Zo ook met bepaalde mensen op facebook of groepen waar je lid van bent of bepaalde pagina’s. Wat niet meer resoneert verwijderen/weg doen.

HELING
Er is plaats voor heling. Als je achter alle herhalende patronen kijkt, als je kijkt naar wat dieper ligt, de dynamieken die je steeds herhaalt of die steeds weer terug komen. Als je dat onder ogen kunt zien is er heling mogelijk.
Ga je zo verder of ga je het eindelijk eens anders aanpakken? Durf jij de sprong in het diepe te wagen? Durf jij voor jezelf te gaan staan? Durf jij eindelijk jouw grenzen aan te gaan geven en voor jezelf te gaan staan?

VERBINDING
Vanuit deze energie kunnen hele mooie verbindingen ontstaan tussen mensen die hun kwetsbaarheid durven te tonen en durven te delen vanuit de diepte en zo samen bepaalde dingen op lossen.

You can do this! <3

Herken je je in dit journaal? Laat dan een reactie achter.

Wil je op de hoogte blijven over wat er energetisch speelt? Klik op “volgen” op mijn profiel/tijdlijn.

Namasté,🕉

Berichten gemaakt 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

EXTRA ONDERSTEUNEND ENERGIE JO…

door Kimberley tijd om te lezen: 4 min
0