ONDERSTEUNEND ENERGETISCH/ KOSMISCH JOURNAAL RICHING VOLLE MAAN IN VISSEN 14-09-2019

Grote wisselingen in jouw humeur en emotionele gesteldheid, moeheid, hoofdpijn, je voelt je in de war en kunt soms een dip ervaren. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Symptomen: Moeheid, veel behoefte aan slaap/rust, overprikkeld/overbelast, weinig puf voor dingen, duizelig, warrig, tollend op je benen staan, behoefte aan suiker/zout/vet, verslavingszucht, geneigd makkelijker/slechte keuzes te maken, wegstoppen/opkroppen, boosheid/agressie/frustratie, diep verdriet, hang naar het verleden, verwijten, snijdende hartenpijn, terug vallen in oud gedrag, burnout/overspannenheid, comfortzone, het ego heeft de overhand, weinig geduld met zaken, emotioneel/huilerig, depressieve neigingen/paniek, ruzie/onenigheid, pijn in de rug/heup, hoofdpijn vanuit de nek

TRANSFORMEREN OF WEGZAKKEN?

Er is op het moment weer veel gaande in de energie en sinds gisteren heerst er een wat zwaarder gevoel en dan met name in jouw gevoelswereld.

Er vinden op dit moment nog steeds veel verschuivingen plaats in relaties en vriendschappen. Doordat sommige mensen met alle shifts meegroeien en sommige mensen helaas weer terugzakken de comfortzone in of de verslaving of een ongezonde relatiedynamiek, 3D, het oude, de angstmatrix ingezogen worden, terug de programmering in.
Hierdoor houden sommige belangrijke relaties op met te bestaan, ook relaties die veel potentie hadden. Puur door de angst die op dit moment speelt.
In deze energie is opgeven zeer zeker een optie!

TELEURSTELLING

Een algeheel gevoel van “Is dit alles?”. Teleurgesteld zijn in wat je bereikt hebt, of juist niet bereikt hebt. Teleurgesteld over de liefde. Teleurgesteld in mensen, beloftes die niet zijn nagekomen. Teleurgesteld in de resultaten, de dingen gaan momenteel niet zoals je wilt en dat maakt je boos, verdrietig, gefrustreerd en je kan flink bij de pakken neer gaan zitten.
Waar doe je het allemaal voor?

ONRUST
In deze energie worden mensen onrustig, ze weten niet waar dit gevoel vandaan komt en daardoor zijn ze zoekende en kunnen ze dus vaak weer terugvallen op bepaalde manieren van wegdrukken. Verslavingen en afleiding. Om maar niet te hoeven voelen. Om het maar niet aan te hoeven gaan.
Een gedeelte van ons zakt momenteel weer terug in depressie en angst/paniek of ziekte.

HET EGO
Het ego speelt op dit moment spelletjes met onszelf en andermans ego’s spelen dit spelletje ook maar wat graag mee. Je kunt flink tegen jezelf aanlopen deze dagen. Je kan ook flink geconfronteerd worden met jouw eigen gedrag, oud gedrag of toxic gedrag/gedachten.

DIT vraagt om jouw aandacht. Ga hier liefdevol mee aan de slag. Het is een mooie tijd om met jouw inner-demons aan de slag te gaan en door te pakken!

Nieuwe maan in Vissen kan zorgen voor serieuze twijfels. Twijfels in wat dan ook, werk, relaties maar ook passies. Je lijkt een beetje verveeld in jouw huidige omstandigheden.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Of ben je een bepaalde situatie beu? Probeer stappen te maken richting verandering. Je bent wellicht toe aan iets totaal nieuws, iets prikkelends. Iets wat meer past bij de nieuwe jij.

TESTS
Je wordt op allerlei manieren getest door het universum!
Is het je al gebeurd deze week?
Voorbeelden; de tv valt uit of gaat niet aan, afstandbediening doet het niet (batterij = niet leeg), je laat een glas of beker vallen, je laat een pan vallen, je laat een kom met eten of iets vloeibaars er in vallen, internet werkt niet, je laptop of telefoon heeft kuren, je mail werkt niet, mails komen niet aan, internetbankieren werkt niet mee op een belangrijk moment.

Je kunt jezelf stoten, of jezelf flink bezeren. Kleine ongelukjes zijn mogelijk.

Maar ook op andere manieren word je getest. Zo kunnen er weer spoken uit het verleden opduiken. Mensen met wie je in het verleden een conflict hebt gehad kunnen contact met je zoeken. Of mensen met “oude energie” (oud ontstegen gedrag) kunnen ineens in jouw inbox zitten.

TRIGGERS
Je zal in deze tijd ook veel getriggerd worden op stukjes waar je kennelijk nog wat werk te doen hebt. Vooral op jouw boosheid en geduld zal je worden getest. Allemaal egozaken.
En vanwege deze best heftige energie zal je sneller geneigd zijn om direct te reageren. Hierdoor kunnen situaties ontstaan waar je niet zo trots op bent. Misschien toch maar eerst beter tot 10 tellen?

Je kan nu met veel gekwetstheid of boosheid zitten vanwege een bepaald contact dat ineens is verwaterd of niet meer zo loopt als jij had gewild.
Wees je ervan bewust dat sommige mensen in jouw leven komen om een stukje mee te lopen op jouw pad, jou zaken te leren en daarna weer verder gaan.
Of dat jij misschien een situatie ontstegen bent die eigenlijk niet zo goed voor je was, diegene blijft hangen of zakt terug. Jij gaat verder. Het kan ook andersom zijn dat iemand jou is ontstegen en weer verder gaat met zijn/haar ontwikkeling.
Probeer in liefde te kijken naar wat het jou gebracht heeft en ook in liefde los te laten.

TWEELINGZIELEN/ TWINFLAMES / SOULMATES

Op dit moment is er een behoorlijk behoeftige energie, een ego energie gaande en in veel tweelingzielrelaties is er een bewuste tweelingzielhelft en een minder bewuste vaak meer 3D of verslaafde tweelingzielhelft.
Op dit moment heeft het stukje 3D/verslaving een grote impact op deze minder bewuste tweelingzielhelften en zal dit een aantal dagen de regie over zijn/haar leven overnemen.
Er worden veel zaken weggedrukt en diegene zakt de comfortzone in, klampend, wanhopig vasthoudend aan het oude. Wanhopig proberend het zinkende schip drijvend te houden. Een uitputtingsslag.

Doet alsof alles koek en ei is.
Hij/Zij is nu onbereikbaarder of als je iets hoort is het vaag, waarschijnlijk omdat diegene onder invloed is of in een negatieve staat van zijn is.

Er is veel heling nodig op dit moment. Bij beide helften van de tweelingzielen. Er komt veel oud zeer naar boven.
Er wordt gestruggled en er wordt mega veel gespiegeld.
Je staat voor de keuze Doorzetten? Of terug zakken?
Opgeven? Of doorgaan?

Momenteel is er veel twijfel. De bewuste tweelingzielhelft vraagt zich nu af of hij/zij überhaupt wel samen wil komen met de minder bewuste helft. Zoveel problemen, zoveel beperkingen. Zoveel bullshit verhalen. Zoveel leugens. Zoveel loze beloftes. Zoveel mooie woorden. Zoveel uitstel.
Het moet toch allemaal makkelijker kunnen?

De energie is heftig en vergt veel energie van jou nu op het gebied van jouw eigen ontwikkeling.
Durf diep door jouw eigen gevoelens te gaan. Niet in de boosheid en teleurstelling gaan zitten maar vraag je af hoe bepaalde dingen zo hebben kunnen lopen als ze zijn gelopen.
En wees vooral dankbaar voor de mooie ervaringen.

Dromen worden de komende dagen heftiger en er is telepathisch contact mogelijk en energetisch veel zeer van elkaar voelbaar maar ook te transformeren. <3

“““““““““““““““““““““““““““““

ZWAARTE
Het voelt op dit moment even zwaar en we mogen ook even flink de diepte in gaan. Onze innerlijke demonen aankijken en dit aangaan met ons zelf. Wat zijn de zaken die we liever niet onder ogen willen komen? Wat drukken we nu al maanden of jaren weg? Waardoor we niet ons volle potentiëel kunnen leven? Zit ons ego in de weg? Voor relaties met onze partner of met onze kinderen? Zitten onze angsten in de weg? Hoe gegrond is dit allemaal? Zijn het niet excuses of onzinverhalen om maar niet aan de slag te hoeven? Wat kan je doen om de dingen beter/soepeler te laten verlopen? Wat is jouw eigen aandeel in zaken?

MAKKELIJK VAN DE WIJS TE BRENGEN / LICHTGERAAKT
De energie is hypergevoelig. Je kan het merken dat je van een liedje of filmpje al vol tranen zit. Dierenleed je nu dieper raakt dan eerder. Dat je behoefte hebt om mooie dingen te zien en te horen.
Dat een opmerking in jouw ziel kan snijden. Dat je het moeilijker los kan laten. Dat je veel in jouw hoofd bezig bent.
Het is puur de emotionele vissen energie waardoor je nu zo overgevoelig bent en reageert.

Door de frustratie die in de lucht hangt ben je snel kwaad, is er snel ruzie en loopt iets makkelijk uit de hand.
Ruzie in het verkeer, op straat, op het schoolplein of bij sociale gelegenheden. Spanningen lopen hoog op.

KINDEREN zijn ook snel overprikkeld, vermoeid, werken niet mee/ tegen. Geven sneller op. Maken ruzie/vechten. Slapen slecht. Huilen gemakkelijk. Snel van slag. Hebben overgevoelige oren. Last van koortsigheid, zweterig/hangerig.
Bezeren zich snel/ kleine ongelukjes. Last van slechte dromen. Willen misschien bij jou in bed slapen.

Dieren zijn onrustig en gedragen zich anders.

LOSLATEN
Het is tijd om bepaalde zaken los te gaan laten. Op het gebied waar je jezelf saboteert te beginnen met schoon schip te gaan maken. Niet bang zijn voor wat de toekomst gaat brengen. De toekomst is wonderschoon! Geloof in jezelf! Je mag dat stukje “oude energie” nu los gaan laten en terug gaan geven aan bij wie het hoort. Hoe kwam je er aan? Geef het terug!

Deze energie vergt van jou dat je gaat aanpakken wat jou al die tijd al tegenhoudt zodat je verder kunt transformeren.
Helaas zullen sommigen onder ons, ook lichtwerkers ervoor kiezen om op te geven, of om het donker de overhand te geven en weer terug te zakken in het moeras.
Je kunt ook merken onder veel lichtwerkers/empaths/mediums dat ze het zwaar hebben. Er zijn super veel triggers, tests, inner-demons en er is veel tegenstand op dit moment dus je wordt aan alle kanten getest en tegengewerkt.
Is dit ècht wat je wilt? Voor sommigen onder ons zijn de tests niet mals!

We mogen de komende dagen diep gaan en hard aan onszelf en onze oude pijnstukken werken. Het ego recht in de ogen aankijken en vooral niet langer wegkijken.

Deze dagen kun je het beste doorkomen door lekker op jezelf te zijn, ontspannen met een serie of film. Veel op jezelf zijn, cocoonen. Mediteren. Fijne muziek draaien. Lief voor jezelf zijn. Geen dingen doen die je nog extra kunnen overprikkelen.
Probeer dat wat je triggert liefdevol los te laten. Soms is silence echt beter dan bullshit en onnodig verspilde energie. Als je nu een discussie aangaat kan het uitmonden in rancune. Better let that shit go. 🤗 Gun die mensen jouw energie niet.

Vergeet niet jouw kristallen op te laden met de volle maan en je kunt nu ook alvast voorbereidingen treffen op een mooi volle maans ritueel.

Wil je mijn updates volgen? Klik op “volgen” op mijn profiel/tijdlijn.

Als je je herkent in dit journaal, laat een reactie achter <3 en deel het bericht gerust. 🦋

Namasté <3 🕉

Berichten gemaakt 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

ONDERSTEUNEND ENERGETISCH/ KOS…

door Kimberley tijd om te lezen: 7 min
0